Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Élő víz elkészítése házilag

Oxigén dús víz

Strukturált víz fontossága,elkészítése házilag

 

A víz az egyik legertékesebb elem a földön.Rendkívűl fontos szervezetünk számára minősége, szerkezete .

A természetben lévő forrásvizek kristályszerkezete szabályos hatszögletű, ezt a formát nevezzük strukturált víznek.

A strukturált víz több energiát és oxigént hordoz, mint a hagyományos.

Felgyorsítja az anyagcserét, élénkíti a szervezetet és ellazítja.

A strukturált víz létre hozható akár a vízzel érintkező drágakövek segítségével, akár a vízmolekulák kötéseit örvénylő vízforgatóval.

A strukturált vagy revitalizált víz olyan víz, amelyben a vízmolekulák 60 fokos szöget zárnak be egymással, és így hatszögletű struktúrákat alkotnak. Ez a víz anyagának úgynevezett negyedik halmazállapota.

A hatszögletű víz a hegyi patakokban és szent forrásokban található víz természetes formája. Ha azonban helytelenül kezelik az embereket, akkor a csapból vagy a szupermarketből származó ivóvíz nem hatszögletű szerkezetű, hanem a molekulák derékszögben helyezkednek el.

Háttér: Amit a hatszögletű víz előállításáról tudni érdemes

Sok mítosz és sajnos valótlanság kering a hatszögletű vízzel kapcsolatban. Itt elmagyarázzuk, mi is valójában a hatszögletű víz, és mi a fontos az előállításában.

Milyen struktúrái lehetnek a víznek?

Köztudott, hogy a víz három különböző formában létezik. Szilárd állapotban jégként, folyékony halmazállapotban vízként, gáz halmazállapotban vízgőzként. E három állapoton kívül a víznek lehet egy negyedik halmazállapota is.

A víznek ezt a negyedik állapotát folyadékkristálynak nevezik.

Ez sok hatszögletű molekulával rendelkező vizet tartalmaz, és strukturált vízről is beszélünk. Ez valahol a víz szilárd és folyékony halmazállapota között feltételezi az aggregáció állapotát.

Miért jobb a strukturált víz, mint a többi?

Hatszögletű szerkezetének köszönhetően a strukturált víz több energiát képes elnyelni, mint a normál víz. A szerkezet egyben azt is jelenti, hogy a hatszögletű vizet a szervezet könnyebben tudja feldolgozni, mivel hatszögletű szerkezetben kell neki a víz, ezért nem kell átstrukturálnia a vizet.

A hatszögletű víz jobb minőségű, mint a hagyományos víz.

A strukturált víz vízminősége lényegesen jobb, mint a többi vízé. Ennek a víznek az oxigéntartalma akár 50 százalékkal magasabb, a vezetőképessége pedig akár 30 százalékkal alacsonyabb. A víz felgyorsítja az anyagcserét és serkenti a vérkeringést.

Ezenkívül a strukturált víz megakadályozza a káros anyagok felhalmozódását a szervezetben. Ha ezek strukturált vízben bejutnak a szervezetbe, akkor a hatszögletű szerkezet megköti az anyagokat, és nem bocsátja ki újra, így a szervezet egyszerűen ki tudja üríteni az anyagokat, és azok nem halmozódnak fel a szervezetben.

élénkebb bőrt eredményez.

Mennyire hasznos a hatszögletű víz előállítása?

A hatszögletű víz számos előnye és hátránya hiánya összességében meggyőző, és ebből a szempontból mindig célszerű az ivóvizet úgy strukturálni, hogy az hatszögletű legyen. A víz segít az energiahiány ellen, és jelentősen javítja a közérzetet.

Ügyeljen azonban arra, hogy a hatszögletű víz gyártása során ne kövessenek el hibákat. A nem megfelelő kő használata veszélyessé teheti az egészségét. Ha a strukturálás nem sikerül, a víz rossz szerkezete energiaveszteséghez és kényelmetlenséghez vezethet.

Hatszögletű víz készítése: A legjobb tippek és trükkök a kiváló minőségű vízhez

A vízfogyasztás pótolhatatlan számunkra, így a jó minőségű víz előállítása rendkívül fontos. Ebben a részben elmagyarázzuk, hogyan tudja ezt a legjobban megvalósítani, és hogyan állíthatja elő a legjobb vizet az Ön számára a különböző változatokkal.

Hozzon létre hatszögletű vizet kövek segítségével

A víz strukturálható és újraéleszthető, ha kövekkel érintkezik. A legtöbb drágakő alkalmas erre a célra, de a legnépszerűbb a rózsakvarc és a hegyikristály. A kő átadja külső szerkezetét a víznek, és így strukturálja azt. Ásványi anyagokat is képes átvinni a vízbe, gazdagítva és jobbá téve azt.

A hatszögletű vízben a molekulák hatszögekhez hasonló kapcsolatokban helyezkednek el. Ezek a szerkezetek pontosan úgy néznek ki, mint a méhsejtjeké. (Kép forrása: Gerd Altmann / pixabay)

Különböző kövek biztosítják a víz eltérő hatását. Ezért rendkívül fontos, hogy megtaláld a számodra megfelelő követ, mellyel a víz revitalizálódik. Ha a víz érintkezett rózsakvarccal, az több energiát hordoz, és azt a szervezetnek adományozza. Másrészt, ha szódalittal érintkezett, az fokozott relaxációhoz vezet.

A víznek a kővel vagy kövekkel való érintkezésének különféle módjai vannak, amelyeket az alábbi táblázatban ismertetünk.

érintés típusa  

Leírás

Kövek üvegkancsóban Ez a klasszikus változat. A köveket üvegkancsóba helyezzük, és vizet adunk hozzá. Miután a víz néhány órán át így áll, revitalizálódik és strukturált. Hátránya viszont, hogy amint a kancsó kiürül, néhány órába telik, mire elkészül az új víz.
kő a sorban Ebben az újabb változatban a kő vagy kövek a vízcsőbe vannak beépítve. Ez általában azelőtt történik, hogy a vizet elosztanák a házban. A csapvizet elvezetik a kő mellett, és a folyamat során strukturálódik. Előfordulhat azonban, hogy valamikor ki kell cserélni a követ, ami ennél a változatnál kicsit bonyolult.

Mindkét fent felsorolt ​​változatnak egyértelműen megvannak a maga előnyei és hátrányai. A kancsóban kevésbé bonyolult a felépítés, lényegesen gyorsabb és rugalmasabb a sorba való beépítés. Mindazonáltal mindkét módszer a revitalizált és strukturált víz eléréséhez vezet, és a választás, hogy melyik változatot használja, teljes mértékben az Ön preferenciáitól függ.

Hozzon létre hatszögletű vizet vízforgatóval

Eredeti formájában a víz mindig hatszögletű szerkezetű. Az ember azonban megváltoztatta ezt az elmúlt évtizedekben, így ma már alig létezik víz eredeti formájában, kivéve a távoli területeken és a szentnek tartott forrásokon.

A csapból kiáramló víz vízforgatók segítségével strukturálható úgy, hogy a vízmolekulák közötti kötéseket megszakítják, és lehetővé teszik, hogy visszanyerjék eredeti formájukat. (Kép forrása: Imani / unsplash)

A hatszögletű víz forgatásával készíthető. Az örvénylés felbontja a vízmolekulákat összetartó hidrogénkötéseket, és a víz visszatérhet valódi formájába, a hatszögletű elrendezésbe.

A víz helyes örvénylésének három különböző megközelítése létezik, amelyeket most szeretnénk Önöknek röviden bemutatni.

  • Külső vízforgató: Ez a megközelítés olyan eszközt követ, amely a csapból vagy a szupermarketből kavargatja a palackozott vizet. A készülék mechanikusan vagy kézzel működtethető, és lehetővé teszi, hogy bizonyos mennyiségű víz, a töltési szint visszatér eredeti formájába.
  • Belső vízforgató: Ennél a változatnál az örvénylő a vízcső áramlásába van integrálva. Ez általában a csaptelep rögzítéseként történik, de az integráció a csövekben is megtörténhet. A csapvíz azonnal átfolyik az örvényen, amint az be van kapcsolva, és strukturált víz jön ki a csapból.
  • Üvegkancsó: Egyes üvegkancsóknak különleges formája van, amely lehetővé teszi a víz szerkezetét. A legtöbb ilyen kancsó többszörösen ívelt. Ez kiöntéskor és a kancsóból való kiöntéskor örvényt hoz létre, amely megbontja a vízmolekulák rossz szerkezetét, és lehetővé teszi a valódi formájukba való visszatérést.

Ezen változatok közül a csapra szerelt rögzítés a leggyakoribb. Nagyon kényelmes is, mert nem kell aggódnia semmiért. Meg kell azonban jegyezni, hogy csak egy csapból származó víz jó minőségű. Végül érdemes megjegyezni, hogy egy speciálisan felépített üvegkancsó használatával gyönyörűen kombinálható a drágakövek használatával, hogy még jobb legyen a víz.

A víz szerkezetének és hatszögletű revitalizált víz létrehozásának számos különböző módja van. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai. Az optimális vízminőség érdekében azonban nem az a fontos, hogy ezek közül melyiket választja, hanem az, hogy melyiket választja.

A tökéletes vízminőség a legfontosabb a jó közérzet és a szép élet szempontjából. A víz nem csak a legfontosabb fogyasztási cikkünk, testünk is 70 százalékban vízből áll. A víz hatszögletű vízzé strukturálódása és revitalizációja energiát ad a testnek és ellazuláshoz vezet.

Rendezett szerkezetű vízzel a fiatalságért

Dr. Mu Shik Jhon elismert koreai tudós az öregedéssel kapcsolatban egy merőben új elmélettel állt elő, mely szerint az öregedési folyamat tulajdonképpen nem más, mint a rendezett szerkezetű, strukturált víz fokozatos elvesztése a szervekből, szövetekből és sejtekből, amit a test teljes víztartalmának általános csökkenése kísér.

Köztudott, hogy testünk legnagyobb részt vízből áll. Amíg egy kisbaba testében ennek aránya 70-78 %, ez az érték egyre csökken, idős korra már csak 50 % körül mozog.

https://www.facebook.com/strukturalt.viz/videos/1456056314480132

https://www.romzen.com/2023/07/26/elo-viz-elkeszitese-hazilag/

Köszönöm ,hogy elolvastad ,remélem hasznos volt számodra

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button