Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Rezgésszintünk emelése

Magas rezgésszint elérése

Hogyan tudod elérni a magas rezgésszinted,és hogyan tartsd meg

Ez a gyakorlat olyan ,mint egy varázskapszula,melyben a tudatos szándékotokra van szükség és késznek kell lennetek arra ,hogy üszhangba hozzátok magatokat azzal akik valójában vagytok.Az Univerzum rezgésekből áll,ezt már többször megbeszéltűk.Azt is megbeszéltűk,hogy minnél magasabb a rezgésszám ,annál jobban érzed magad és minnél magasabban rezegsz ,annál jobb dolgokat vonzotok az életedben.
Reggel ébredésnél a legnagyobb az esély ,hogy magas rezgésszinten maradj,mert ébredésnél automatikusan magas rezgésről indítunk.Olyan magasszintű a rezgésed,mint amikor megszülettél ebbe a testbe .

Mialatt aludtál a gondolataid lecsendesedtek.

Ha nem kezded el a negatív gondolatokkal a reggeled,akkor nagy esélyed van arra,hogy a napfolyamán magasrezgésszinten maradj.Tehát a lényeg,hogy ébredéstől kezdve ,csak olyan dolgokra gondolj ami jóérzéssel tölt el.Ha ébredés után eltűnödsz egy problémán,a világdolgai rádtelepednek, máris leestél a magasrezgésszintről.A Korábbi begyakorolt áramlat magával sodor.Amikor felébredsz hagyj magadnak egy kis időt.Tehát a rezgésszinted átállítását a legjobban a reggeli ébredésnél ,egy kis szunyokálás után vagy meditálás után teheted meg.Amikor meditálsz leállítod az elmédet ,a gondolataidat és amikora gondolataid leálltak ,nincs benned ellenálás.

Ellenálás

Az ellenállásban olyanok vagytok,mint egy víz felszínén úszó parafadugó,amit lelehet nyomni a víz alá ,ez a negatív érzelem,de amikor elengedik a parafadugót,vagyis megszűnik a negatív érzelem,természetes módon a víz felszínére tör a dugó,így a rezgésszinted is emelkedhet.
Amikor felébredtek magasszinten rezedsz kb 1 percig,de ,ha tudatosan fenntartod a magasrezgésszinted azáltal,hogy jóérzésű gondolatokat találsz,érezni fogod a pozitív lendületet.Ha ezt rendszeresen mindennap elvégzel,érezni fogod az eredményét.De ezek az eredmények egy darabig nem fizikai megvalósulások lesznek,Ezzel a gyakorlattal az legyen a célod ,hogy jobb érzéseket érzel,az öröm érzése.
Próbáld meg a bosszankodás helyére a nevetést beültetni…….és élvezd ,légy boldog,hogy a rezgésszinted magasan tudtad tartani.
Az első időszakban nem lesznek egeterengető pozitív visszajelzések,amint tovább folytatod a gyakorlást néhány nap múlva beköszönt.Elegendő rezgésbeli lendület fog felhalmozódni amely megváltoztatja a világ viszonyát veled.Emberek ,akiket eddig másnak ismertél most megváltoznak veled szembe.Emberek akikkel eddig nem találkoztál ,megjelennek életedbe, a vonzáspontod változik meg.

A változás

Első dolog ami tőrténni fog veled,hogy magasan tudod tartani a rezgésszinted,első jel,hogy jól és boldognak érzed magad.
A következő dolog amit észre fogsz venni,hogy új gondolatok ötletek jelennek meg elméteken keresztűl.Tétovázás helyett,határozottság,bizonyonyosság jellemez,a világ más színben tárúl eléd.Azért érzed a tisztánlátást ,azért tünnek jobb színben a dolgok mert rezgésbeli öszhangba kerültél a benned lévő forrásenergiával.
Így már egyesítet lénykéntéled meg az életed tapasztalatait.Panaszkodó emberek már nem találkoznak veled,ha mégis már nem tud lehúzni,nem tud a játékába vinni.Imádni fogod ezt az összehangolt magad.Nagyon fogod szeretni ,hogy jól érzed magad.

Abraham  Ester  Hicks tanítása

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also
Close
Back to top button