Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
[url]https://soloora.com/si/file/j1/Romzen.com.apk[/url]
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Tépőzáras intim betét házilag

tépőzáras intim betét házilag

Tépőzáras intim betét házilag

A környezetszennyezés és a hulladék elleni küzdelemhez búcsút kell mondanunk az eldobható filozófiának. Még ha menstruációról is van szó. Így készíts mosható betéteket: tetszőleges mennyiségben,nagyságban.

KREATÍV ÚJRAHASZNOSÍTÁS CSINÁLD MAGAD

Nem mindenki tolerálja a menstruációs csészét, amely az eldobható tamponok és tamponok egyik legjobb alternatívája. De ha Ön is bosszantónak találja, ne aggódjon: létezik egy másik megoldás is, ezek pedig mosható egészségügyi betétek, amelyeket akárhányszor moshat frtőtlenítővel, mosógépben, jelentősen csökkenti a hulladéktermelést . Ekészítéséhez válassz hipoallergén és lehetőleg nem színezett szövetet a belsejébe (például biopamut); nagyon jó nedvszívó anyag a középső részhez; és egy vízálló szövet a külső réteghez.Az eldobható betétekhez hasonlóan ne felejtse el gyakran cserélni őket a nap folyamán. Használat után azonnal leöblítheted, hideg vízben áztathatod, majd mosógépben 60 fokon, környezetbarát, de fertőtlenítő mosószerrel kimoshatod, hogy minden kórokozót és baktériumot eltüntess. Ezután hagyja megszáradni a levegőn, lehetőleg a napon, hogy még jobban fertőtlenítse őket, vagy a szárítógépben a ruhaneművel együtt.

 

szárnyas betét

 

Hozzávalók:

Hipoallergén szövet

Nedvszívó szövet

Vízálló szövet

olló

Varrógép

Tépőzár

A hipoallergén és vízálló anyagból két szárnyas egészségügyi betét formáját vágj ki (olyan méretben, amilyennek tetszik, mini vagy maxi, attól függően, hogy milyen egészségügyi betétet használ). A szárnyaknak kicsit hosszabbaknak kell lenniük, mint a klasszikusaké, és át kell fedniük egymást.

ELKÉSZÍTÉSE:

Vágj sok csíkot a nedvszívó anyagból, amelyeket be lehet fűzni a másik két minta közé. Készítsen legalább 3-at vagy 4-et.Vedd ki a pamut vagy hipoallergén szövet réteget, és a varrógéppel rögzítsd a 3 vagy 4 nedvszívó anyagból készült téglalapot középen.Varrj egy középvonalat is, hogy a csíkok szorosan illeszkedjenek a belső oldalra.Most fektessük a külső oldalt a belső oldalra, de hátrafelé, hogy a szegélyt belülre varrjuk. Ezért szemtől szembe kell állniuk.Vard meg a teljes szegélyt, még a szárnyak mentén is, hagyj egy kis darabot, hogy meg tudd fordítani az anyagot.Fordítsd meg az anyagot, és zárd le a kerületet néhány öltéssel.Még mindig a varrógéppel rögzíts két tépőzárat a szárnyak belsejébe, hogy azután rázárhassa őket az alsónadrágra.

 

Sok sikert ,és szép napot

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also
Close
Back to top button