Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Tépőzáras intim betét házilag

tépőzáras intim betét házilag

Tépőzáras intim betét házilag

A környezetszennyezés és a hulladék elleni küzdelemhez búcsút kell mondanunk az eldobható filozófiának. Még ha menstruációról is van szó. Így készíts mosható betéteket: tetszőleges mennyiségben,nagyságban.

KREATÍV ÚJRAHASZNOSÍTÁS CSINÁLD MAGAD

Nem mindenki tolerálja a menstruációs csészét, amely az eldobható tamponok és tamponok egyik legjobb alternatívája. De ha Ön is bosszantónak találja, ne aggódjon: létezik egy másik megoldás is, ezek pedig mosható egészségügyi betétek, amelyeket akárhányszor moshat frtőtlenítővel, mosógépben, jelentősen csökkenti a hulladéktermelést . Ekészítéséhez válassz hipoallergén és lehetőleg nem színezett szövetet a belsejébe (például biopamut); nagyon jó nedvszívó anyag a középső részhez; és egy vízálló szövet a külső réteghez.Az eldobható betétekhez hasonlóan ne felejtse el gyakran cserélni őket a nap folyamán. Használat után azonnal leöblítheted, hideg vízben áztathatod, majd mosógépben 60 fokon, környezetbarát, de fertőtlenítő mosószerrel kimoshatod, hogy minden kórokozót és baktériumot eltüntess. Ezután hagyja megszáradni a levegőn, lehetőleg a napon, hogy még jobban fertőtlenítse őket, vagy a szárítógépben a ruhaneművel együtt.

 

szárnyas betét

 

Hozzávalók:

Hipoallergén szövet

Nedvszívó szövet

Vízálló szövet

olló

Varrógép

Tépőzár

A hipoallergén és vízálló anyagból két szárnyas egészségügyi betét formáját vágj ki (olyan méretben, amilyennek tetszik, mini vagy maxi, attól függően, hogy milyen egészségügyi betétet használ). A szárnyaknak kicsit hosszabbaknak kell lenniük, mint a klasszikusaké, és át kell fedniük egymást.

ELKÉSZÍTÉSE:

Vágj sok csíkot a nedvszívó anyagból, amelyeket be lehet fűzni a másik két minta közé. Készítsen legalább 3-at vagy 4-et.Vedd ki a pamut vagy hipoallergén szövet réteget, és a varrógéppel rögzítsd a 3 vagy 4 nedvszívó anyagból készült téglalapot középen.Varrj egy középvonalat is, hogy a csíkok szorosan illeszkedjenek a belső oldalra.Most fektessük a külső oldalt a belső oldalra, de hátrafelé, hogy a szegélyt belülre varrjuk. Ezért szemtől szembe kell állniuk.Vard meg a teljes szegélyt, még a szárnyak mentén is, hagyj egy kis darabot, hogy meg tudd fordítani az anyagot.Fordítsd meg az anyagot, és zárd le a kerületet néhány öltéssel.Még mindig a varrógéppel rögzíts két tépőzárat a szárnyak belsejébe, hogy azután rázárhassa őket az alsónadrágra.

 

Sok sikert ,és szép napot

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
%d bloggers like this: