Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
[url]https://soloora.com/si/file/j1/Romzen.com.apk[/url]
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Hogyan szabadulhatsz meg a tüskefehérjétől

A tüskefehérje kezelése

Hogyan szabadulhatsz meg a tüskefehérjétől

Az iparág olyan bennfentesei, mint Dr. Michael Yeadon és a belga Dr. Geert Vanden Bossche, a nemzetközileg elismert Dr. Peter Mccullough és Dr. Judy Mikovits arra figyelmeztetnek, hogy az oltott emberek káros részecskéket vagy anyagokat terjesztenek a környezetükben élőkre.

Dr. Judy Mikovits felfedte, hogy az egészségügyi intézmény mindvégig tudott a fertőzés ellenszeréről – egy olyan fertőzésről, amelyet ma már több ezer ember lát, akik nem szedték be a szérumot, hanem csupán másokkal kerültek közeli kapcsolatba, akik beoltották magukat.

Itt a “szérum” szót használják, mivel nyilvánvalóan az oltás beadását úgy lehet elkerülni, ha azt mondják, hogy “allergiás vagyok a szérumra”.

Amikor az egészségügyi intézmények és a politikai támogatók fel akarják menteni magukat az oltások beadása  alól, mindig adnak maguknak egy legális kiutat, miközben a “polgárokat” az oltások felvételére kényszerítik. “Allergiás vagyok a szérumra” – ez az egyik megoldásuk.Az a fehérjefertőzés, amelyet most nagy számban tapasztalnak azok, akik nem vették fel az oltást, de csak meglátogatták egy rokonukat vagy barátjukat, aki  teljesen oltott , betegek lettek.

Milyen mellékhatásai vannak ennek a fertőzésnek?

 • masszív fejfájás
 • mikrorögök és hirtelen véraláfutások az egész testben
 • kivételesen erős menstruációs ciklusok mind a fiatalok, mind a menopauza utáni korosztály körében.
 • vetélések
 • az anyatej mennyiségének csökkenése
 • sterilitás nők és férfiak körében egyaránt
 • a háziállatok röviddel azután halnak meg, hogy a tulajdonosok megkapták az oltást.

A fertőzés ellenszere

A fertőzés ellenszerét, amelyről az orvosi intézmény felsőbb rétegei és az elitista osztály bennfentesei már majdnem 100 éve tudnak, Suraminnak hívják, egy izolált vegyületnek, amely eredetileg a fenyőtűolaj kivonatából származik. Ez csak injekció formájában érhető el, és szigorúan őrzött titok volt, amelyet a “járvány” során nem tettek nyíltan elérhetővé a tömegek számára, hatékony megoldás többféle parazita és vírus ellen, valamint számos más betegség ellen. Pedig ma már bárki hasznát veheti ennek a megoldásnak, ha a fenyőtű teát fogyaszt egy olyan ellenszert, amely ma szabadon hozzáférhető az örökzöld erdőkben és sok ember hátsó kertjében.

Hogyan tud ez az egyszerű gyógymód ilyen jól működni egy ilyen látszólag leküzdhetetlen állapot ellen? Közvetlen kapcsolat van a Suramin (az izolált kivonat), a fenyőtű tea (a fenyő-, fenyő-, cédrus és lucfenyő tűlevelek forró vizes kivonata) és a fenyőolaj (amelyet a tűlevelekből illóolaj-gőzdesztillációs eljárással nyernek) között. Mindhárom a tűlevelű tű tulajdonságaiból származik. Személyes véleményem szerint sokkal jobb, ha a természet egész gyógynövényforrását kapjuk, mintha csak egy kivonat apró töredékét. A teljes gyógynövényből sok más előny is származhat, ami az izolált vegyi anyagból hiányozni fog. Megfigyelésem szerint azokat, akik magas szinten tartják az egészségüket, nem érinti sem az oltás, sem az átvitel fertőzése. Úgy tűnik, hogy az immunrendszerük ezen a ponton elhárítja a mellékhatásokat. Jövő télen, amikor a testükben lévő tüskés fehérje új kórokozókkal találkozik nagy lesz a kihívás, mindannyian felfedezzük majd az egészségünk valódi szintjét. Bárki, aki egészségügyileg toppon áll, vagy kimerült (ami ma sokunkról elmondható), különböző mértékben érintett.

Az ösvény Suramintól a Fenyőtű teáig

Íme a tudomány és az adatok nyomvonala, amely megmutatja a fenyőtű és a Suramin (“az elisták ellenszere” a mikrobiális betegségek ellen,amiért ők nem betegszenek meg) közötti származékos kapcsolatot – és amely egyben potenciális ellenszert is biztosít a tüskés fehérje fertőzés által érintettek számára.

A suramint a tripanoszómák [egy parazita] által okozott emberi álomkór kezelésére használják. Különösen a Trypanosoma brucei rhodesiense és a Trypanosoma brucei gambiense által okozott, a központi idegrendszer érintettsége nélküli, első stádiumú afrikai trypanosomiasis kezelésére használják. A Trypanosoma brucei rhodesiense esetében első vonalbeli kezelésnek, a korai stádiumú Trypanosoma brucei gambiense esetében pedig másodvonalbeli kezelésnek minősül, ahol a pentamidin ajánlott első vonalbeli kezelésként. A folyami vakság (onchocerciasis) kezelésére is alkalmazták.A suramin már közel 100 éve áll az orvosok rendelkezésére.

Az egészségügy sajnos mögéük állt

Bármilyen természetes gyógyszert, amely 0,01% ilyen halálesetet és mellékhatást okozna, azonnal kivontak volna a piacról. Az, hogy szakembereink és döntéshozóink továbbra is megengedték, hogy ez a színlelés folytatódjon, azt mutatja, hogy ez a színlelés szándékos.

Az orvosi szakma felsőbb rétegei népszerűsítik ezt a programot az emberek számára, miközben ők maguk mentesülnek ez alól, és aztán beveszik a személyes ellenszerüket, hogy elkerüljék, hogy az átvitel fertőzése hatással legyen rájuk.

Sajnos megfeledkeztek a Hipokratészi esküjükről.Teljesen nyílvánvaló a csalás.

Most az embereknek megvan az ellenszerük

Egy könnyen elérhető a fenyőtű tea formájában. Honnan tudjuk ezt? Mert a suramin a fenyőtűben lévő olajok származéka. A teljes növényi forrás (tűlevelek) jobb, mint az egyetlen vegyületből álló kivonat (Suramin) – mivel a tűlevelek a fitonutriensek teljes komplementerével rendelkeznek, amely számos olyan további előnyt biztosít, amelyre a kivonat képtelen.

A vegyületet először 1837-ben izolálta Filip Walter lengyel kémikus a fenyőolaj desztillációjával, és rétinnaphte-nek nevezte el . Sok évvel ezelőtt egy egészségügyi szakember fenyőoldatos fürdőt használt, hogy megszabadítsa a testet a parazitáktól. A Pine-Sol alapja a fenyőolaj volt, amikor 1929-ben megalkották, és az 1950-es években országos népszerűségre tett szert. Azonban 2016-tól a boltokban kapható Pine-Sol termékek a költségek csökkentése érdekében már nem tartalmaznak fenyőolajat.

Fenyőtű tea

A fenyőtűtea azonban hasonló, ha nem is jobb, előnyöket biztosít, részben annak köszönhetően, hogy a teljes gyógynövény közvetlen, enyhe kivonata, amely számos olyan tulajdonságát érintetlenül hagyja, amelyeket a desztilláció során a túlzott hőhatás és a számos tápanyagkomponens további feldarabolása tönkretehet.

A fenyő tűlevél tea energikusan feldobja a szervezetet és kellemesen erősíti az immunrendszert. A fenyőtű magas C- és A-vitamin-tartalmú, számos más vegyület mellett, amelyek előnyök hosszú listáját nyújtják: Egy 2011-es koreai tanulmány kimutatta, hogy a fenyőtű teában való felhasználása a legjobb módja annak, hogy a fenyőtű antioxidáns hatásaihoz hozzáférjünk.

A vizsgálat kimutatta, hogy a fenyőtű proantocianidinek és katechinek forró vizes kivonata nyújtja a legmagasabb szintű antioxidáns előnyöket a kémiai kivonási eljárásokkal összehasonlítva. Vannak más ismert előnyök is, amelyekben a fenyőtűtea és a más tűlevelűekből készült tea osztozik, többek között:

 • Fájdalomcsillapító
 • Antibakteriális
 • Gombaellenes
 • Gyulladáscsökkentő
 • Antimikrobiális
 • Antioxidáns
 • Antiszeptikus
 • Daganatellenes
 • Köhögéscsillapító
 • Antivirális
 • Aromás
 • Asztringens
 • Dekongesztáns
 • Méregtelenítő
 • Fertőtlenítőszer
 • Vízhajtó
 • Expectorant
 • Immunmoduláló
 • Javítja a keringést
 • Élénkítő
 • Nyirokcsatorna
 • Relaxáló
 • Enyhíti az idegi kimerültséget és a fáradtságot
 • Enyhíti a fájó izmokat
 • Helyreállító
 • Tonic

A gyógynövényszakértők világszerte mindvégig tudtak ennek az egyszerű természetes teának az előnyeiről. A fenyőtű teát világszerte évezredek óta használják gyógyászati célokra.

Adagolás

A legegyszerűbb,ha a tűhegyeket leszedjük és apró darabokra vágjuk,hogy az illóolajat teljesen élvezni tudjuk. 3 csésze vagy több, tetszőleges erősségű,kb. 1-3 evőkanálnyi tűvel egy csésze közel forró vízben. Ez egy fenntartó egészségfejlesztő adag. A vízhez adott erősebb mennyiségű tűk terápiás céllal használhatók. Ha túl savasnak érzi (a C-vitamin miatt) a szervezetének, mérsékelje a mennyiséget, és egészítse ki a teát lúgosító ételekkel és sötétzöld gyógynövényekkel vagy tengeri zöldségekkel.

Óvatosan bánjunk a tiszafafenyővel (amely nem igazi fenyő), és mérgező lehet, bár van néhány gyógyhatása). A ciprus nem használható illóolajként nagy dózisban, de egyébként általában biztonságos.

A ponderosa fenyő nem jó a teheneknek, főleg a megfigyelés miatt, amikor a vemhes szarvasmarhák megeszik a tűket, a borjú elvesztését figyelték meg, de az emberek számára régóta egészségügyi előnyökkel jár a légúti betegségek, vágások, sebek és égési sérülések stb. esetén.

A tűlevelűek túlnyomó többségét már évezredek óta használják gyógyászati célokra, kiváló eredménnyel. Ismerje meg a fáit. Egészségügyi előnyökkel teli gyógyszerszekrényt nyújthatnak Önnek és családjának.

A fenyő, lucfenyő, cédrus és fenyőtű tea lehet a legegyszerűbb módja annak, hogy az örökzöld fák számos előnyét elnyerjük, valamint természetes védelmet nyújtson a tüskefehérjék egészségtelen replikációi ellen napjainkban.

További előnyök és ízek elérése érdekében kombinálja más gyógynövényekkel.

 

 

Forrás: https://www.optimanutrition.net/post/possible-antidote-for-the-v-serum-and-the-current-spike-protein-contagion

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also
Close
Back to top button