Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

I.V.E.R.M.E.C.T.I.N a csodaszer

Ivermectin

Ivermectin

Az ivermektin az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) által jóváhagyott parazitaellenes gyógyszer, amelyet számos elhanyagolt trópusi betegség kezelésére is használtak. Viszont az utóbbi időben a kutatások azt bizonyították be ,hogy egy csodaszerről beszélünk.Jelenleg az ivermektin a kereskedelemben kapható és megfizethető a világ számos országában.

Súlyos legúti sindroma esetén

 

Az ivermektinről, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala által jóváhagyott parazitaellenes szerről kiderült, hogy gátolja a súlyos akut légúti szindróma koronavírust. A vírusellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező parazitaellenes ivermektint mára számos klinikai vizsgálatban tesztelték. Az ivermektin egy Streptomyces avermitilis-ből származó orálisan biológiailag hozzáférhető makrociklusos lakton, amely parazita- és potenciális vírusellenes és a rákgyógyítására is alkalmas gyógyszer.

Az Ivermektin, „csodaszer”

 

Ivermektin, „csodaszer” Japánból: az emberi felhasználás perspektívája. Az ivermektin gyakorlatilag az onchocerciasis leküzdésére készült. Ez a gyógyszer lehetséges hatást javasol számos betegség kezelésében, antimikrobiális, vírusellenes és rákellenes tulajdonságaival, mint egy csoda. Az 1970-es évek végén felfedezett úttörő gyógyszer, az ivermektin, az avermektin dihidroszármazéka – amely kizárólag egyetlen mikroorganizmusból származik, amelyet a tokiói Kitasato Intitute-ban izoláltak japán talajból – mérhetetlenül jótékony hatással volt az emberek életére és jólétére. emberek milliárdjaira szerte a világon. Eredetileg állatgyógyászati ​​gyógyszerként vezették be, és elpusztítja a belső és külső élősködők széles körét a kereskedelmi haszonállatokban és kísérő állatokban. Gyorsan felfedezték, hogy ideális a világ két legpusztítóbb és legelcsúfítóbb betegsége elleni küzdelemben, amelyek évszázadok óta sújtják a világ szegényeit a trópusokon. Jelenleg ingyenesen használják a kampányok egyetlen eszközeként, amelyek célja mindkét betegség globális felszámolása. Számos más emberi betegség sikeres leküzdésére is használták, és folyamatosan találnak új felhasználási lehetőségeket. Ez a tanulmány alaposan megvizsgálja az ivermektin áthaladását az állategészségügyben elért óriási sikertől a széles körben elterjedt emberekben való felhasználásig, amely fejlemény miatt sokan „csodaszerként” írták le.

Az ivermektin egy fertőzésellenes szer, amely számos parazita fonálféreg és rüh ellen hat, az onchocerciasis kezelésére és a SARS-CoV-2 fertőzés megelőzésére.A könyörületes ivermektin alkalmazása tüneti járóbetegek és kórházi kezelésben nagy sikert aratott.

 Az ivermectin egy félszintetikus szer

 

Az ivermektin egy félszintetikus  féreghajtó szer, szájon át történő beadásra.  A jóváhagyott humán dózis 10-100-szorosának megfelelő ivermektin ismert teratogén emlősökben. Az ivermektin alkalmazása a betegségek megelőzésére vagy kezelésére  használható.

Ivermektint és spirodiklofént tartalmazó inszekticid készítmény – CN-103947655-A számú szabadalom.

 

Forrás:

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7290143/

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
%d bloggers like this: