Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
[url]https://soloora.com/si/file/j1/Romzen.com.apk[/url]
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

DNS és a kristályok

A kristályok a mi tanítómestereink

A kristályok valóságos tanítómestereink.

Mintázatuk és szerkezetük a természet törvényeit követve alakultak ki, ők az energia rendkívül magas szinten szerveződött egységei. A kvantumok szintjén a kristályok, mint tudatos létezők, folyamatosan mozgásban vannak: az univerzum rezgéseire táncolnak. Kuthumi mester egyik korábban csatornázott üzenetében osztotta meg velünk azoknak a kristályoknak a nevét, amelyek a 12 DNS szállal, réteggel együtt rezegnek.

Kuthumi mester üzenete szerint 12 olyan kristály van, amely a DNS 12 szálával függ össze

http://gyogyitoforras.hupont.hu/92/kuthumi-mester-a-kristalyok-es-a

Mindegyik kristály más frekvenciával és más számmal rezeg együtt. Ezek a kristályok egy szent frekvenciát bocsátanak ki, ami hatással van arra a frekvenciára, amin az emberi DNS is vibrál.
1. a DNS első szálához az ametiszt tartozik, és a 8-as számmal rezeg együtt. Az ametiszt segít az első szálnak egy olyan erős alapot létrehozni, amin keresztül aztán rácsatlakozhatunk isteni tervünkre és manifesztálhatjuk azt.
2.a második szálhoz a hegyikristály tartozik, és a 2-es számmal rezeg együtt. Ez az egyensúly megszerzésével és megtartásával kapcsolatos energia, ami ahhoz szükséges, hogy az univerzum „nagykönyvében” egyensúlyban legyen minden, amiknek az egyes emberek számára egyensúlyban kell lenniük.Ha elképzeltek egy piramist, akkor a piramis csúcsán áll. Ez a kristály képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt.Amikor ezzel a kristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat.Hogy megértsd ,az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál.Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen a másodpercenként 900 ciklusig.
3.a DNS harmadik fonalát a tigrisszem kristály támogatja, és az 1-es számmal rezeg együtt. Kuthumi mester szerint az emberek többsége mostanra teljesen elfelejtette kicsoda is igazából és életüket a rájuk kényszerített társadalmi elvárások kondicionálják. A harmadik DNS szál aktivizálásával egyre komolyabban felmerül a kérdés: Ki vagyok én? Miért vagyok itt?
4.a DNS negyedik fonal közvetlenül a szívcsakrával rezeg együtt, ezt a szálat a rózsakvarc támogatja. Témája a közvetlen családhoz kapcsolódik – szülőkhöz, testvérekhez, gyermekekhez és partnerekhez. Bármely, ezeken a bensőséges területeken jelentkező témára, a DNS negyedik szála van hatással. Ahogy ez a DNS szál egyre aktívabbá válik, sokan kihívásokkal találják szembe magukat közvetlen családjukon belül. Ez a szál a 4-es számmal vibrál együtt.
5. az  ötödik fonalat a szodalit kristály tartja és a 3-as számmal rezeg együtt, valamint erőteljes hatással van a torokcsakrára. A kommunikációval kapcsolatos témákban lehet a segítségünkre, abban segít az embereknek, hogy megtanulják azt mondani, amit gondolnak és úgy is cselekedjenek, hogy példát mutassanak gondolatokkal, tettekkel és szavakkal.
6. a hatodik szálhoz a citrin tartozik, a 6-os számmal rezeg együtt és a felsőbb én energiájához tartozik. Ez a szál felelős azért, hogy megmutassa melyik részünk kapcsolódott le lélekszinten. Ezt kihangsúlyozva, egyre inkább arra inspirál minket, hogy az összes aspektusunkat újraegyesítsük.
7.a DNS hetedik szálát a labradorit kristály támogatja és a 9-es számmal rezeg együtt. A DNS-nek ez a szála a telepatikus kommunikációs képességekre van hatással. A DNS hetedik szála az imaginációs képességeket is tágítja, így képesek lehetünk a tudatosság magasabb szintjeire rácsatlakozni.
8.a DNS nyolcadik szála a pirit kristállyal és a 8-as számmal vibrál együtt. Ez pedig a napfonat csakrához kapcsolódik. A DNS nyolcadik szálának lényege az érzelmi alapotok átvizsgálása, arra bátorít bennünket, hogy vizsgáljuk meg, mennyire becsüljük és tiszteljük önmagunkat.
9.a kilencedik szál a szugilit kristállyal és a 4-es számmal rezeg együtt. A kilencedik szál abban erősít minket, hogy döntsünk a szeretet és félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és a tagadás között. A kilencedik fonál az igen vagy nem kihívásával szembesít minket.
10.a DNS tizedik szála a rodokrozit ásvány
 és az 1-es számmal rezeg együtt. A tizedik szál lényege, hogy megvizsgáljuk hitrendszereinket, amelyeket apáinktól örököltünk. Ezáltal feltárulhat előttünk az az életterület, ahol szabotáljuk önmagunkat.
11. a KRYON12_BORITOA tizenegyedik szál kristálya a csaroit. Mikor a tizenegyedik szálról beszélünk, akkor aktívan keressük isteni célunkat, így önmagunk mestereivé válhatunk. Ehhez elég bátornak kell lenni, hogy felismerjük, mi az ami már nem részünk, ami többé már nem szolgál bennünket.
12. a DNS tizenkettedik szálához a tiszta fehér tejkvarc tartozik, és szintén a négyes számra rezeg. Bármikor szembesülünk egy keresztúttal belép a lélek, és a szellem átveszi a kezdeményezést. Hívhatjuk ezt akár végzetnek vagy sorsnak, de mindenképpen elvisz oda, ahol lennünk kell.

Ezek után Kuthumi mester arra biztat bennünket, hogy használjuk a kristályokat

A tizenkét mesterkristályt, használjuk,dolgozzunk segítségükkel életünk ezen területein, ugyanis a kristályok jelenlétében automatikusan érzékenyebbé válhatunk és könnyebben ráhangolódhatunk arra, amit testünk DNS-e próbál nekünk mondani és mutatni.

EGYSZERŰEN CSAK TEDD, AMIT KELL

Az érzelem nem az elváltozás hátterében álló ok, hanem a DHS (biológiai konfliktus sokk) következménye. Ha a sokadik érzelem-feloldó technika sem hozta meg az életedben a várva várt eredményt, fordítsd meg: tedd meg, amit nem akartál vagy nem mertél megtenni, és figyeld meg, hogyan változnak az érzelmeid. A konfliktus megoldásában nem az a nehéz, hogy kitaláljuk, mit is kellene tennünk egy adott élethelyzetben, hanem az, amikor jól tudjuk, mit kellene tennünk, mégsem nézünk szembe vele, mert abban bízunk, hogy van könnyebb út. Könnyebb, kényelmesebb. A könnyebb utak sokszor a szükségleteinkről való lemondással járnak. Profivá válunk az önámításban, a pillanatnyi érzelmi enyhülésért feladjuk a hosszú távon fontos dolgokat. Vajon valóban ezzel járunk jól? Szembenézni saját félelmeinkkel és mégis cselekedni, megtenni a következő lépést, felszabadító érzés. “Ne várd meg a cselekvéssel, amíg az érzéseid megváltoznak. Cselekedj, és ez magával hozza az érzéseid megváltozását.”
(Barbara Baron)
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button