Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
[url]https://soloora.com/si/file/j1/Romzen.com.apk[/url]
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Dr Pierre Kory tanácsa ,a covid vírus leküzdésére

Dr Pierre Kory tanácsa ,hogyan küzd le a covid vírust

 

Dr. Pierre Kory a tüdőgyógyászat és az intenzív terápia nemzetközi hírű orvosprofesszora, klinikai mesteroktató.Orvosokat oktat ,mert ahogyan mondja ” szeretné átadni tudását szakmailag”.2020-ban a frontvonalban dolgozott több intezív osztàlyon a covid betegek gyògyìtàsàban.

A Globális egészségügyirendszer egy oltási politikába kezdett.Pedig ebben az esetben a megelőzésen van a hangsúly.Próbálkozásuk sikertelennek mondható.Az oltottak és az oltatlanok ugyanúgy megbetegedhetnek.

Ez egy gyorsan mutálódó ,gonoszul összetett betegség

“Minden vìrusos fertőzès az orrban,torokban ès a garatban kezdődik el.”Minél később jelentkezik a beteg annál többféle gyógyszert kell használni.

Megfelelő fertőtlenìtéssel,ha naponta 4x gargalizàlsz nagymèrtèkben csökkented a vìrusos fertőzèst. Amikor a betegség kezdődik rögtön kezd el a fertőtlenìtèst ,akkor 20x kisebb az esèlye ,hogy nehèzlefolyàsù betegsèged legyen és csökkentheted mások megfertőzését.

Fertőtlenítő ,vírusölő szájvíz a LISTERINE COOL MINT. Illóolajokat tartalmaz:

  • kakukkfű illóolajat
  • eukaliptusz illóolajat
  • mentolt,és metil-szalicilát

Vagy a Dechonal . Dequalinium-kloriddal és benzalkónium-kloriddal .Itt vásárolható meg https://www.pharmaciedesteinfort.com/de/isobetadine-buccal-1-sol-200-ml.html.  

Emelett a Povidon jòd  cseppek hasznàlata is nagyon sokat tud segìteni.1%-ra kell hìgitani. Cseppeket teszel az orrodba,gargalizàlod a torkodat. Ha sterilizálni tudod ezeket a területeket,minimalizàlni tudod a megbetegedèst.

A cseppeket naponta 4x -5x mindkèt orrlyukba ,a szàjvizet 3x naponta kell hasznàlni. Ha ezt megteszed nem lesz szüksèged orvosra. Ezt klinikai vizsgàlatok tàmasztjàk alà mondja Dr Pierre Kory.

Az ivermektin egy Nobel dìjat kapott kèszìtmèny

Szèles körben hasznàljàk az egèsz vilàgon.A WHO osztogatja az embereknek kontinensek szerte parazita ìrtàsi programokban. Mègis a mèdia propaganda hadjáratot indìtott ellene. Az Ivermektin egy ùjra hasznosìtott gyògyszer,amit most egy ùj betegsègre lehet alkalmazni,a covid 19-re. Mivel ez a gyògyszer nem hoz profitot, ezèrt elutasìtjàk,blokkoljàk. Ìgy működik a rendszer, a profitorrientàlt gyògyszerek piacra dobàsàròl szòl.Ez a Gyògyszeripar àltalànos gyakorlata .Az egèszsègügyi Intèzmènyek is együtt működnek vele. A legnagyobb mortalitàsù jàrvànyban,èleteket ment ,ezt minden egèszsègügyi szerv tudja,de…….. Ha valakinek tàrsbetegsège van,vagy nagyon beteg,akkor nagyobb dòzisban,vagy hosszabb ideig hasznàljuk ezt a teràpiàt. Minèl hamarabb kezdik el a teràpiàt ,annàl nagyobb az esèly a gyògyulàsra mihamarabb.

Ès mi tőrtènik most???? Akadàlyoztatjàk a gyògyìtàst. Meghatàrozzàk a protokolt amin nem lehet vàltoztatni.Olyan gyògyszeres kezelèseket erőszkolnak az orvosokra,ami nem működik. Az egèszsègügyi rendszer egy igazsàgtalasàgot követ el.

“Hàtra kötik a kezeimet,ìgy nem lehet gyògyìtani .Engedniük kell,hogy tudàsom,szakmai kèpessègeim szerint dolgozhassak ” – Mondja Dr Pierre Kory

Van még egy bónus megoldás ,az egy teljesen ártalmatlan ,de nagyon hatásos gyógyítószer ,a shüssler só 4 szám.

Dr Herczeg Andrea receptje szerint . Amikor elkezdödik a megfázásos tünet ,áttetsző slájm jelentkezik ,azonnal el kell kezdeni szedni ezt a szert ,amit szopogatni kell ,vagyis szinte azonnal feloldódik a szájban .

 

Köszönöm,hogy elolvastad

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button