Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
[url]https://soloora.com/si/file/j1/Romzen.com.apk[/url]
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

News of Hungary

Futás halálos iramban -pandémia

Futás halálos iramban -pandémia

Futás halálos iramban -pandémia

Ennek a blognak az is lehetne a címe ,hogy A NAGY  ÁTVERÉS,de ez nem utalna arra a nagy tragédiára ,amiben a mai emberiségnek része van,a halálos iramban.

Kezdjük a legelején ,amikor még mindenki élte az életét ,úgy -ahogy,de a lényeg ,hogy emberhez méltóan .Addig ,amíg meg nem jelent a  “kitalált Corona vírus” ,azért írom,hogy kitalált ,mert felfogom nektek sorakoztani a tényeket,ami ellentmond mind ennek a pandémiának,ami megannyi emberéletet követelt.Úgy gondolom az ég-világon senki sincs felhatalmazva arra,hogy más emberek életével rendelkezzen,ISTEN teremtményei vagyunk és egyes-egyedűl ” Ő ” és csakis Ő dönthet arról ,hogy mikor lesz az utolsó napunk. Mellékelek a bloghoz olyan videókat,cikkeket ,ezek feltárják a corona pandémia hazugságait.Nagyon sokan ,akik családtagokat veszítettek el most felháborodnak,meg is értem,de kérem őket ,hogy olvassák végig ezt a blogot,akkor mindent meg fognak érteni,talán.Hogy mi okozza a nagylétszámú elhalálozást? Előszőr is , aki ebben a másfél évben meghalt azt mind felruházták a “corona vírusban” meghalt címszóval.A következő ,hogy ahelyett ,hogy kezelnék az embereket ,gyógyítanák ,felteszik a lélegeztető gépre ,ami a jelek szerint a biztos halál,miért? ,mert ez a protokol (Pharma Industy)Istennek hála vannak olyan orvodok ,akik nem követték ezt a protokolt..és akkor ott van ,hogy a krónikus betegeket nem látták,nem látják el, akiknek szügségük lett volna életmentő műtétre ,terápiára ,mind,mind elhalasztották……..futás az életünkért halálos iramban.

Halálos iramban futnak az emberek az életükért ,ha oltott azért ,hanem oltakozott meg hát azért

Mindent megtesznek ,azért,hogy a két csoportot egymás ellen fordítsák.

Mi mindannyian egy hajóban evezünk,össze kellene fognunk ,nem pedig egymás ellen hadakozunk ,az oltott embereknek az egészsége,az élete kerűlt veszélybe,nézd meg a csoportjukat a facebookon ,ahol kitálalnak milyen mellékhatásuk van a vakcináknak,és ahol családtag számol be arról .hogy elveszítette azt akit szeretett pár napra ahogyan beoltották. A nem oltakozott emberek viszont  olyan támadás alatt vannak,amiben alig lehet talpon maradni.MEGPRÓBÁLNAK TŐLÜK MINDENT ELVENNI. Amióta megjelent a corona vírus ,nem létezik influenza ,amivel az emberek küzdöttek az tavaszi-őszi szezonok beindulásakor.Voltak akik elmentek,akik szervezete nem tudta leküzdeni a betegséget,de hát ideje lejárt ,és van egy bizonyos ,természetes lakosság csökkenés,csökkenés és nem tényleges népírtás.Itt egy újság cikk ,hogy mennyire elszánt a kormány ,hogy megszabaduljon az idős emberektől, és ami gyomorforgató ,hogy nem is titkolja már.Olvasd el ezt a cikket,ha még nem tetted .Hajtó hadjáratot indít a 65 éven felüliek ellen ?! Az amit most tesz ,hogy házi orvosokat szabadít a nyugdíjas emberek nyakába ,hogy zaklassa őket,és disznó módon még egy listát is kitalált ,amivel halálra ijjesztgeti az idős embereket.Kiváncsi lennék rá ,hogy a saját családjával is így tesz?

https://magyarnarancs.hu/gazdasag/a-nyugdijkiadasok-drasztikus-csokkenesevel-szamol-a-kormany-jovore-238488

Nézzük csak ,a kórházakban ,rendelőkben azok mehetnek műtétre ,kezelésekre akik oltottak,vagy éppen PCR tesztjük van.De olyan helyzetet hoztak létre ,amikor akár több tesztet is kell elvégeztetni.A fenti videóban meg lehet nézni mit okoznak a tesztek .Egy újabb támadás az emberiség ellen. Ha viszont van elég pénzed mehetsz privát rendelésre ,ahol csak a maszk szükséges.NE KÉRDEZD ,HOGY HOL ,MERT MILLIÓNYI HELY VAN ILYEN.

Diszkrimináció

Ugye a média úgy hívja azokat az embereket akik nem oltattak ,hogy “oltástagadók”, ez a kifejezés ,már a hallatán is agressziót sugárzik. A tisztelt Orbán Viktor Úr felesége sem oltatott ,de ő nem oltástagadó,őt úgy hívta,hogy “kontroll csoport” a családban.Hát kedves Miniszterelnök Úr ,az oltatlanok csoportja is egy kontroll csoport ,mégpedig a halálos iramban ,ki marad életben címen.

Akik nem erre esküdtek fel

Szinte hihetelen az ami a szemünk előtt játszódik , tisztelet a kivételnek ,mert vannak ők is elég sokan. Ha elmúltál 65 éves szabályzatban van az egészségügyben ,hogy élet meghosszabító kezelést ,gyógyszereket nem használhatnak az orvosok ,mert fegyelmi jár érte ,ez információ ápolónőtől ,a nevét nem adom meg,mivel nem szeretném bajba keverni,de azért jó ,ha tudunk róla.Itt vannak az ” Orvosok a tisztánlátásért ” ők azok akik az igazi orvosok,ők azok akik mindent feltesznek egy lapra,csak-hogy védjék az emberiséget .

Ha ezt a PCR-tesztet megbuktatjuk, összedől az egész kártyavár!

Dr. Bhakdi figyelmeztetése a COVID vakcinákról

Világszerte nagyon sok orvos ,tudós szállt a ringbe értünk,hála és köszönet nekik,ők azok ,akik azt teszik amire felesküdtek.

De van egy jó hír minden alagútnak két vége van

https://rumble.com/vgik3p-2.-nrnbergi-per-az-emberisg-ellen-elkvetett-bncselekmny-covid-tvers.html?fbclid=IwAR3NTiEmx0rUrwDz2TL_rHsB_qag5nNUWE09na_WC-BPVhVqOFEHjefAQ0E

Hágában a Nemzetközi Bíróságon van egy beadvány ez pedig a Nünbergi 2 per.Miért hívják Nünbergi 2 pernek,mivel az 1949-ban kiadott tőrvényeket pontról ,pontra megsérti.Ha végig nézitek ezt a videót ,akkor megtudjátok miért is írtam,hogy van kifele vezető út,és Istent hívjuk segítségűl ,hogy jöjjön el az az idő most már ,amikor a bűnösök megkapják a megérdemelt bütetésüket,hiszen oly nagy árat követelt az egész világon.Tehetnék még fel videókat ,de úgy gondolom a legfontossabbak ezek.

A következő blogomban leírok olyan  házilag elkészíthető gyógyszereket ,ami az immunrendszerünket ,amit Isten adott,hogy megvédjen bennünket a betegségektől, topp-ra vigyük.Mert a megpróbáltatásoknak még nincs vége a gonosz nem adja fel oly könnyen ,mindig résen kell lennünk.

Kívánok mindenkinek nagyon jó egészséget és nagy figyelmet ,hogy azt tegyük ,amit tenni kell.

 

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button