Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Bill Gates élet ellenes projektjei

Bill Gates élet ellenes projektjei

Bill Gates élet ellenes projektjei

Bill Gates kiadott könyve,ami ember és élet ellenes projekteket tartalmaz,címe :„Hogyan lehet elkerülni az éghajlati katasztrófát” ( 2021.febr.jelent meg)

Ezt a könyvet  Vandna Shiva ( fizikus,környezetvédelmi aktivista)egyszerűen szemétnek nevezi.Minden a digitalizációról szól – le akarják szűkíteni az életet szoftverekre, és meg akarják szakítani az emberek szent kapcsolatát az ételeikkel és a termőfölddel.Mind ezt teszi a “netto nulla” szén-dioxid kibocsájtás jegyében.A hús fogyasztás teljes megszüntetését.

Bill Gates, aki ma az Egyesült Államok legnagyobb termőföldtulajdonosa, a probléma gyökere, a technológiát szorgalmazza az egyetlen mechanizmusként, amely megmenti a világot, és ezzel megtagadja a természetes megoldásokat ,élet ellenes. Shiva szerint annak érdekében, hogy a világot arra kényszerítsék, hogy fogadja el ezt az új élelmiszer- és mezőgazdasági rendszert, a nettó nulla „természetalapú” megoldások révén új feltételeket hoznak létre, amelyek csak tovább pusztítják az őslakosokat és a kistermelőket. A nettó nulla nem azt jelenti ,hogy a széndioxid nullára csökken ,hanem  hogy a gazdag szennyezők továbbra is szennyezik, és megkaparintják azok földjét és forrásait is, akik nem szennyezték,szintén élet ellenes.

A Gates Ag One 2020 januárjában a Gates alapítvány elindította a „The Bill & Melinda Gates Agricultural Innovations LLC” -t

 

Abban az időpontban pontosan ,amikor a világra szakadt a pandémia. Érdekes !!!!! A  Gates Ag One  központja Missouri államban, St. Louis-ban található, ahol szintén a Monsanto központja is van. Hmmmmm ??? Bill Gates, aki jelenleg az Egyesült Államok legnagyobb termőföldtulajdonosa. Az új projektje egy gondosan szervezett a gazdagság, a hatalom és az ellenőrzés összegyűjtése érdekében, miközben az elit kivételével mindannyian alárendeltté válunk.ÉLET ellenes. A  marhahús hamis hússal való helyyettesítésére vonatkozó  határozott ajánlása is – ez egy másik példa arra, hogy az egész, természetes ételt valamivel előállított, erősen feldolgozott és hamis anyagokkal helyettesítsék. Mindez az arrogancia, a rekolonizáció iránti vágy és a globális birodalom egyedi uralommá alakításából fakad.

Ez azt a környezetet jelenti, amelyben a túlélés technológia nélkül nem lehetséges.

 

“Ez tagadja a világszerte újjáéledő agroökológiai ismeretek és gyakorlatok gazdagságát”. Shiva 1994-ben alapította a biodiverzitást, az ökológiai gazdálkodást és a vetőmag-megtakarítást támogató Navdanyát, a nonprofit szervezetet. Sokat utazott a világban, hogy más országokat, így Afrikát is figyelmeztesse a vidéki gazdálkodók felszámolására irányuló tervekről, hogy a befektetők ipari földé akarják átalakítani területeiket.Bill Gates könyve az ősrégi gazdálkodási hagyományok felszámolásáról szól, amelyeket Shiva szerint meg kell akadályozni,mivel ez élet ellenes projekt.

Shiva :

„Ő [Bill Gates] a 10 000 éve létező indiai ekét el akarja tüntetni, és azt mondja, ennek a primitív technológiának el kell tünnie. Élet ellenesnek nevezem :  a Föld teste és az állatok teste közötti partnerség – felismerve, hogy nem mi vagyunk az urai,de élvezhetjük e kiváltságot.Ezt Gandhi kenyérmunkának nevezete, testünket a Föld szolgálatába, a közösség szolgálatába kell ,hogy állítjsuk”

Biztosak vagyunk abban az epikus pillanatban, amikor minden rossz új életet kap, éppen abban az időben, amikor a világ felébredt  – azt hiszem MOST ez történik –  minden nemzetközi törvényt megsemmisítettünk, megsemmisítettük a földdemokráciát és  félelembe zártuk az embereket ……..Ez a TECHNOLOGIAI iparosodás elindította azt a folyamatot, hogy megszakítsa az emberek ősrégi kapcsolatait az ételeikkel és a termőfölddel,ami életük feltétele , örökre szeretnének véget vetni  technológiai óriások az otthoni digitális mezőgazdaság ösztönzése érdekében azon dolgoknak, hogy  az élettartamot szoftverre szűkítsék miközben tovább fejlesztik a digitális felügyeleti rendszereket.Eddig Shiva szervezetének sikerült megakadályoznia, hogy Bill Gates vetőmagfigyelő startupot vezessen be, ahol a gazdálkodók nem vehetnének vetőmagot, hacsak  bill Gates felügyeleti rendszere nem hagyja jóvá.

Shiva kimondja :

  • Az étel az élet pénzneme
  • A legnagyobb kötelesség:  a növekedés és a táplálék bőséges adása
  • A legsúlyosabb bűn : ha hagysz valakit éhezni , nem termesztesz ételt, és ami még rosszabb, rossz ételeket adsz el

“Mindennapjaink középpontjába kell hoznunk azokat a rituálékat, amelyek szenté teszik az életet” – mondta Shiva.

„A lélegzet a víz és az étel , ami összekapcsol minket a világgal . ”

Bill Gates hangoztatta, hogy a „nettó nulla” kibocsátás lesz a „legcsodálatosabb dolog, amit az emberiség valaha tett”.2030-ig drasztikus, alapvető változásokat sürget, ideértve a hamis hús széles körű fogyasztását, a következő generációs nukleáris energia alkalmazását és az újfajta táplálkozási fehérjét a makrotápanyagokat.

Navdanya Földdemokrácia: A Földanya jogainak összekapcsolása az emberi jogokkal és mindenki jólétével .Az ősi Védák szerint az univerzum isteni, és minden ami benne van – a fűszál is – az isteni kifejezés. „Amikor a  falvakba megyek – mondta Shiva -, a nők szent szertartásokat tesznek őshonos magvakkal. Soha nem fognak hibrid magot használni egy szent szertartáshoz . Ez elképesztő. Senki sem mondta nekik, de megértik az integritást és azt, hogy mit jelent a szent. Azt jelenti, hogy megsértés nélkül kell kezelni. ”Az univerzum mindenki jóléte érdekében létezik, de ajándékait kapzsiság nélkül kell élvezni – magyarázta Shiva. Ha többet veszel el, mint a részed, az lopás.

A valódi fenntarthatóság megoldása nem az új technológiában rejlik, hanem abban, hogy támaszkodjunk a világegyetem természetes „technológiájára”: „A Földről tanulva tudjuk újjáépíteni a Földet. A Földanya diákjaivá kell válnunk, nem pedig megpróbálnunk uralkodni fölötte. Amikor a mezőgazdaságot a Föld ökológiai folyamataival összhangban, a természet és a Föld ökológiai törvényeihez igazodva gyakoroljuk, akkor a föld, a talaj gondozásának mezőgazdaságát fejlesztjük ki. Részt veszünk a vetőmag, a biodiverzitás, a talaj és a víz regenerálásának folyamatában. ”

MERT AZ ÉLET ÉLNI AKAR ……….

 https://takecontrol.substack.com/p/vandana-shiva-colonization-carbon-slavery?cid_source=facebook&cid_medium=social&cid_content=mercola&cid=lead_20210625&fbclid=IwAR1EoK_DG3FKI6ZkskWLWxbvSARKUKxCGaFruYVlcH4bHMzq_lzP0Te7W5Y

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close