Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Segítség Alzheimer kór ellen

Gyógyítható az alzheimer

Alzheimer gyógyítható

Hidd el, hogy a kutatás egyértelmű, annak ellenére, hogy az orvostudomány sajnálatos módon nem hatékony a demencia kezelésében, léteznek az Alzheimer-kórhoz illóolajok és az agy egészségét szolgáló gyógyszerek, amelyeket az emberek rendszeresen, nagyon ígéretes eredménnyel használhatnak!A meditáció és a jóga. A legfrissebb adatok azt mondják, hogy az Alzheimer-kór, a demencia leggyakoribb típusa, az # 6-os vezető halálok listáján az Egyesült Államokban.Valójában széles körben állítják, hogy az Alzheimer-kór az egyetlen olyan betegség Amerikában mely a 10 leggyakoribb halálok között szerepel, amelyet nem lehet megakadályozni, gyógyítani vagy akár lassítani.

Semmi sem állhat távolabb az igazságtól!

Mire elolvassa ezt a pár mondatot, 2 embernél már diagnosztizálták a demenciát, globálisan évente több mint 10 millió embert diagnosztizálnak, és ez 2025-re várhatóan megduplázódik! Világszerte csaknem 50 millió embert érint, és az emberek többségét az „alacsony és közepes jövedelem” kategóriába sorolják. Ne gondolja azonban, hogy a „gazdagok” immunisak, mivel az esetek közel 40% -a a közepes és magas jövedelműeket érinti.

Néhány egyéb tény, amelyet nem tudhat az Alzheimer-kórról

Körülbelül 5,3 millió, minden életkorú amerikait érint. Ebből az összegből becslések szerint 5,1 millió ember 65 évnél idősebb.Az elmúlt évtizedben az Alzheimer-kórnak tulajdonítható halálozás 71% -kal nőtt. Az amerikai Alzheimer-kórban szenvedő betegek közel kétharmada nő. Afro-amerikaiak és spanyolok nagyobb valószínűséggel érintettek, mint a fehérek. A becslések szerint 2025-re az Alzheimer-kórban szenvedők 40% -kal növekednek – elérve a 7,1 milliót. 2050-re ez a szám várhatóan megháromszorozódik. A demenciában diagnosztizált emberek legfeljebb 25% -ának írnak fel antipszichotikumokat, amelyek bizonyítottan semmit sem segítenek. Egy tanulmány szerint “az ilyen kezelés lehetséges kockázatai egyre világosabbak, de az előnyök továbbra is bizonytalanok.”A kutató és a Harvard Medical School munkatársa, Dr. Rebecca Erwin Wells szerint: „Tudjuk, hogy az enyhe kognitív károsodással diagnosztizált emberek körülbelül 50% -a – a normális öregedés várható csökkenése és a demenciával járó súlyosabb kognitív romlás közötti köztes szakasz – öt éven belül demencia alakul ki. És sajnos tudjuk, hogy jelenleg nincsenek FDA által jóváhagyott gyógyszerek, amelyek megállíthatnák ezt a progressziót. Ne feledje, hogy Dr. Wells NEM állítja, hogy nincsenek ismert gyógymódok vagy módszerek az Alzheimer-kór progressziójának lassítására. Egyszerűen azt mondja, hogy nincsenek az FDA által jóváhagyott gyógyszerek, amelyek megállíthatnák a mentális progressziót, miután ez elindult, ami helyes. Fontos felismerni, hogy az orvostudomány nem az összes megoldás az egészségügyi problémáinkra, és hogy vannak bizonyított Alzheimer-kór természetes kezelési lehetőségei, például az illóolajok! Az alábbiakról bővebben … Úgy tűnik, hogy az orvosi közösség zavarban van a demencia megelőzésével és kezelésével kapcsolatban, mivel annyi embernek írnak fel antipszichotikumokat. A probléma az, hogy a demenciában szenvedő emberek körülbelül 80% -ánál nem kognitív tünetek és úgynevezett demencia viselkedési és pszichológiai tünetei (BPSD) jelentkeznek: izgatottság, agresszió, pszichózis, alvászavar és vándorlás. Ezek a mellékhatások, különösen az idősek otthonában élők izgatottságának és agressziójának elterjedtsége válik jelentős problémává azoknak a gondozóknak, akik túl gyakran döntenek a páciensük “drogozása” helyett, ahelyett, hogy megpróbálnák megtalálni Alzheimer természetes kezelési lehetőségeit. Figyelembe kell venni, hogy a demenciában szenvedő személy ezeket a viselkedéseket a szorongás vagy csalódottság kommunikációjának módjaként mutathatja be, mivel nem képes megfelelően kommunikálni. Kérjük, ne feledje ezt, ha otthoni gondozó vagy, mielőtt túl sok embernek írnának fel kábítószert vagy idő előtt kerülnének intézményi gondozásba. Ne feledje ezt: az antipszichokotikumok nem jelentenek választ.

Az Alzheimer-kór természetes kezelési lehetőségei,a meditáció és az illóolajok

Először is, amint azt fentebb láthattuk, mindenkinek, aki meg akarja akadályozni az Alzheimer-kór és a demencia kialakulásának lassítását vagy visszafordítását, a mozgásra, a testmozgásra, az agy megnyugtatására és a megfelelő mikroflóros egyensúly fenntartására kell koncentrálnia a testében. Különböző kutatók azt találták, hogy: A meditációt és a jógát gyakorolóknak kevesebb agyi atrófiája van a hippokampuszban, amely az Alzheimer-kórban szenvedő embereknél zsugorodik. A meditáció segít megvédeni agyunkat azáltal, hogy növeli a védőszöveteket. A meditáció növeli a szürkeállományt és a kérgi vastagságát, mindkettő lassítja az agy öregedési sebességét. A kéreg vastagsága összekapcsolódott a döntéshozással és a memóriával is. A meditáció segít az időseknek kevésbé elszigeteltnek és magányosnak érezni magukat, mindkettő növeli az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát. A meditáció csökkenti a kortizolt (a stresszhormont), amelyről ismert, hogy növeli az Alzheimer-kór és más demenciák kialakulásának kockázatát. A Neural Regeneration Research folyóiratban közzétett, 2019-es tanulmány hangsúlyozza a funkcionális ételek fontosságát, és ezt mondja a gyógynövényekről * (elsősorban a mediterrán gyógynövények, mint a menta) „A friss gyógynövények fogyasztása elősegítheti a memóriát és csökkentheti a szervezet cukorszintjét. A gyógynövények funkcionális táplálékként történő felhasználása az egészség jelentős javulásához vezethet. Az orvosi táplálékkal és gyógynövényekkel végzett kognitív stimuláció késleltetheti a kognitív hanyatlás kialakulását, és javíthatja az Alzheimer-kórban szenvedő betegek életminőségét. És igen, az illóolajok további lendületet adhatnak ennek a megközelítésnek.

A túl stimulált agy megnyugtatásának elősegítése érdekében a tömjén, a levendula, a kamilla és a vetiver a népszerű go-to-olaj. Hogyan használjuk az olajokat meditálásra és nyugalomra: Diffundáljon 4-6 csepp kedvenc nyugtató olajat az éjszaka folyamán, hogy elősegítse a jó alvást. Vigyen fel nyugtató olajokat a testének kioldó pontjaira (csuklóra, térd mögé, halántékra stb.)napközben.Hígítsa bázis olajban az égés vagy az érzékenység elkerülése érdekében! Tartson inhalátort, vagy használjon aromaterápiás nyakláncot a kedvenc nyugtató olajaival. Az olajok használata a teljesítmény növelése és a testmozgás érdekében: Az illóolajok, például a borsmenta, lendületet adhatnak az energiának és növelhetik az oxigén kapacitást. Elég hatékony az izomfájdalmak enyhítésében és erősen gyulladáscsökkentő. A véráramlás serkentése és a légutak megnyitása érdekében edzés előtt vigyen fel egy kis hígított borsmentaolajat a mellkasra és a tarkójára. Több oxigén = több energia. És több energia = több testmozgás.

A drogéria polcain található mérgező krémek helyett próbáljon felhígított borsmentát

A drogéria polcain található mérgező krémek helyett próbáljon felhígított borsmentát kenni a fáradt, fájó ízületek felett. A winter green- és fenyőolajok nagyon hatékonyak a fájdalomcsillapításban is, amelyek gyakran megakadályozzák az embereket a testmozgásban. Specifikus olajok, amelyek segíthetnek az Alzheimer-kórban és a demenciában: Perry professzor írásában rámutat a legmegfelelőbb kutatásokra és a hagyományos illóolaj-felhasználásokra, amelyek segíthetnek a demenciában és az Alzheimer-kórban.Réegen a vászonzacskókat levendula virágokkal töltötték meg, és párnák alá helyezték az alvás megkönnyítése érdekében: az egyik vizsgálat kimutatta, hogy a levendula használata megnövelte a az öregek otthonában lévő betegek alvási szokásait. Egy 122 intenzív terápiában nem demens beteg bevonásával végzett vizsgálatban a levendulaolaj segítségével végzett masszázsaromaterápiát jól fogadták, a legnagyobb javulás a hangulat és a szorongás csökkenése volt. Egy másik vizsgálatban a mandulaolaj alapú levendula, muskátli és mandarin illóolajokat 39 beteg bőrére vitték fel meghatározatlan időtartam alatt. Ez fokozott éberséget, elégedettséget és éjszakai alvást eredményezett; és csökkentett izgatottság, visszahúzódás és vándorlás. A demenciában szenvedő személyek nemrégiben folytatott, nyílt címkézésű vizsgálatában számos illóolaj, köztük az ilang-ilang, a pacsuli, a rozmaring, a borsmenta és mások használata a résztvevők többségében a zavart-viselkedés jelentős csökkenését eredményezte. Ez az előírt hagyományos gyógyszerek számának csökkenéséhez vezetett, ezáltal költségmegtakarítást eredményezett. A levendula és a Melissa (citromfű) alkalmazásával végzett, placebo-kontrollos klinikai vizsgálatok eredményei az Alzheimer-kór előrehaladott dementiában szenvedő bentlakók természetes kezelésére azt mutatták, hogy: A citromfű és a levendula aroma 6 betegnél , összehasonlítva egy kontrollcsoporttal, amely egy napig napraforgóolajat használt, növelte a funkcionális képességeket és a kommunikációt, és csökkentette a nehéz viselkedést. A levendula aromát és a masszázst 21 pácienssel hasonlítottuk össze az aromával vagy a masszázzsal egy héten keresztül. A masszázzsal végzett aromaterápia jelentősen csökkentette a túlzott izgatott viselkedés gyakoriságát. Levendula aromaolajat 15 betegnek és placebót (vizet) kaptak alternatív napokon tíz napon keresztül. Az aromaterápia jelentősen csökkentette az izgatott viselkedést. A citromfű (Melissa) krémet 36 beteg arcára és karjára kenték, míg további 36 beteget napraforgóolajjal kentek be. Melissa az agitációs leltárral mért rendkívül jelentős csökkenésekkel és a társadalmi visszahúzódással, valamint a konstruktív tevékenységek növekedésével járt együtt (demencia-ellátási térképezés). A levendulát, a majorannát, a pacsulit és a vetivert krémként felvittük 36 beteg testére és végtagjaira, és összehasonlítottuk őket inert olajjal. Az illóolaj-kombináció jelentősen megnövelte a mentális állapot vizsgálatát – ugyanakkor az inert olajhoz képest megnövelte az ápolással szembeni ellenállást is (amelyet az éberség növekedésének köszönhetünk). “Az a figyelemre méltó, hogy minden kezelés jelentős előnyökkel járt, ideértve (a legtöbb esetben) az izgatottság, az álmatlanság, a vándorlás és a barátságtalan viselkedés csökkenését!”

forrás.https://naturallivingfamily.com/essential-oils-alzheimers/?fbclid=IwAR0PHbsrKOtVyJ5YGrN71SdWVuIl3RMCmkiJrwg2VUcWKuaSggDI5LQGpHE

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close