Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Az almakúra ereje

Almakúra ereje

Almakúra ereje

User Rating: Be the first one !

Az almakúra ereje

Az almakúrának nincsenek ellenjavallatai, sem korosztályt, sem betegségeket tekintenek, de lényegesek, hogy biogyümölcsök álljanak a rendelkezésünkre és forduljunk természetgyógyászhoz, ha három nappal tovább szeretnénk őket használni.

3 napos kúra

 

A három napos kúra különféle almafogyasztásából áll. Naponta fogyasszunk el 1 Kg almát. Osszuk el egész napra, fordítsunk teljes odafigyelést az alapos rágásra és fogyasszuk felváltva egészben, reszelve vagy turmixolva.
Azonkívül, hogy hasznos segítséget nyújt a természetes terápia első szakaszában, amely lehetővé teszi, hogy a vizeletkiválasztó rendszer teljes egészében regenerálódjon (növeli a vizeletmennyiséget), megtermékenyíti a hugyutakat és a bélrendszert, valamint választhatja az erjedéses folyamatokat. Ugyanakkor előnye, hogy visszanyerjük súlyunkat anélkül, hogy az úgynevezett fogyasztó diéták veszélyei felmerülnének.

Az egy hetes almakúra

 

Ha a kúrát egy hétig szeretnénk betartani, ez minden szempontból hasznos lesz számunkra. Azon kívül, hogy megszabadulunk a bennünk lerakódott sok salakanyagtól, egy hét alatt akár 3 kilót is fogyhatunk és megszabadulhatunk egyuttal a cellulitistól is.
A kúra alatt nagyon sok pektint és C-vitamint juttatunk a szervezetbe, mely által felgyorsul az anyagcserefolyamat, erősen immunrendszer és a bőrfeszesítő hatása van. Az almakúra alapjai közé tartozik, hogy egy hétig ne együnk szénhidrát tartalmú ételeket. Ide tartozik a kenyér, a péksütemények, a sült krumpli, a tésztafélék, és a rizs. Rizsből egyszer ehetünk, egy kis adagot. A reggeli étkezés fontos, ekkor ihatunk tejet kevés gabonapehellyel, vagy ehetünk egy főtt tojást és egy almát.
A méregtelenítő almakúra alatt fontos, hogy a nap többi részében se együk degeszre magunkat. Tízórainak szintén megehetünk egy vagy két almát. Az ebéd álljon párolt zöldségekből, esetleg kevés főtt csirkehúsból, utána szintén ehetünk almát. Uzsonnaidőben is csak almát fogyasszunk. A vacsoránk is tartalmazhat almát, ám ekkor ihatunk tejet, esetleg ehetünk egy kis levest.
Túl kevésnek látszanak az adagok, nem azok. A méregtelenítő almakúra lényege, hogy bármikor megéhezünk a főétkezéseken kívül, csak almát együnk. Nem leszünk éhesek, mivel az alma teltségérzetet kelt. A kúrát három napig is csinálhatjuk, viszont ekkor semmi mást ne együnk, csak almát.
forrás.https: //l.facebook.com/l.php? u = http% 3A% 2F% 2Fwww.meregtelenito.hu
Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close