Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Öngyógyítás tudatosan

Öngyógyítás tudatosan

A tudatos öngyógyítás módszer

A tudatos öngyógyítás módszerével az immunrendszerünk működését serkenthetjük jobb teljesítményre az egészségünk fenttarttása érdekében.Légzéssel teljesen ellazíthatjuk a testünket optimális gyógyítás érdekében,hogyan csendesítjsük le érzelmeinket….hogyan étkezzünk helyesen ,mind ezeket meg lehet tanulni John Selby ( pszihologus ) könyvéből ,melynek címe : Tudatos öngyógyítás. A könyv alapját a legjobb orvostudományi kutatások eredményei képezik.Itt megadok egy linket ahol meg lehet vásárolni.

kattincs ide.

A fájdalom sajnos létezik és életünk során elkerülhetetlen. Mivel a fájdalom rengeteg kellemetlenséggel jár, minél hamarabb túl akarunk esni rajta. Ilyenkor gyógyszerekhez nyúlunk. Minél nagyobb a kín, annál erősebb fájdalomcsillapítót szedünk be. Sajnos egy idő után a szervezetünk hozzászokik ezekhez és semmilyen hatása nem lesz. A fájdalom nem egy önálló dolog, a szervezet hibás működését jelenti. Ha a tüneteket eltompítjuk csak a betegség igazi kezelését tologatjuk.

Mindenki tud magán segíteni

Mindenki tud magán segíteni, hiszen a tudattal mindent meg lehet gyógyítani(mondja Hatvani Galina vegyészmérnök,természetgyógyész). Meg lehet tanulni – megismerni és értelmezni a saját testünk tüneteit. Meg lehet tanulni, hogy a hagyományos tüneti kezelés helyett hogyan tudjuk megtalálni a probléma valódi okát, és így elérni azt, hogy szervezetünk önmagát gyógyítsa meg. Testünk jelzéseit nem csak akkor fontos hatékonyan megismerni és értelmezni, ha már betegek vagyunk, hanem akkor is, amikor egészségesek vagyunk és azok is szeretnénk maradni.

Tanulmányok bizonyítják, hogy a mentális gyógyítás és fájdalomcsillapítás lehetséges, mindez idő és gyakorlás kérdése.

A Wisconsin egyetem egyik vezető pszichológusa szerint: “A légzésre összpontosított meditáció a legmegfelelőbb technikája a fájdalom csillapításának.” Az éber meditációval nagy mértékben csökkenthetjük a fájdalom intenzitását, itt csupán arra kell törekedni, hogy hasból történjen a belégzés és mellkason át a kilégzés.A kutatásban résztvevő alanyok 80 perc alatt elérték a kívánt eredményt, pusztán a légzéstechnika használatával. A fájdalom csillapításának legjobb módja, ha a megelőzésre is több figyelmet szentelünk, a nap folyamán ügyelünk testtartásunkra és légzésünkre.

Gondolj csak bele, ha véletlenül megvágod magad, akkor előbb-utóbb a seb magától beforr.Ennek oka elsősorban az, hogy a szervezetedben öngyógyító folyamatok zajlanak.

Amikor szomorú vagy és sírsz, az elméd végül lecsendesedik, és ez megnyugtat. Mindenki képes az öngyógyításra, csupán el kell kezdened az alábbi módszert tudatosan alkalmazni

Pl.a szerzetesek miért nem betegszenek meg a tömeges járványok közepette sem?????Mert olyan erős a hitük,ami egészségesen tartja őket. Ott vannak a Tibeti szerzetesek,akik akár 10 évre is elvonulnak ,felmennek egy barlangba 3000 méter magasan ,és egyszál ingben 0 és -1 fokon élnek.Amikor megéheznek elmennek koldulni,de ezen a területen pár magon és pár állatfajtán kívűl szinte semmi sincs .Kolduláskor kap valami háj félét, ez az energia bevitelét biztosítja ,ami melegíti testét és pár magvat.De ,ha megnézik a vérképét tökéletes.Hogyan lehet ez ,hogy ennyire egyoldalú táplálkozás mégsem teszi tönkre szervezetét??? nincs stressz ( a stressz egy gyilkos),teljes nyugalomban van és ,mint tudjuk a tudattal mindent lehet gyógyítani, a tudattal egy programot hajtunk végre,ez  qvantum fizika.

Nézzünk még egy példát.Amikor egy orvos a páciensnek egy téves diagnozist (pl.daganatot,hol ott nics daganat) állapít meg ,abba bele halhat a páciens.Mert a stressz megmérgezi a sejteket,a sejthalál viszont megbetegedéshez és halálhoz vezet.

 

Köszönöm hogy itt jártál ,kérlek oszd meg ismerőseiddel 🙂

 

 

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
1
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button