Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

A Szklerózis Multiplex betegség visszafordítható

A Szklerózis Multiplex betegség visszafordítható

A Szklerózis Multiplex betegség visszafordítható

Ann Sawyer (egyetemi tanár. Egyszer azt vette észre, hogy totálisan kiégett, nagyon fáradt, és mozgása sem volt rendben. Elment orvoshoz, ahol megállapították a Szklerózis multiplexet .


A nyugati orvoslás gyógyíthatalanná bélyegezte, de ő nem tudta feladni, teljes bedobással, küzdött a betegség ellen. Ahogyan vissza gondolt múlt éve, felvillant előtte, hogy az utolsó 10 év alatt, több figyelmeztető tünet jelent meg, amit nem akartam észre venni. Egy energikus, mindent megoldó 3 gyerekes anya, aki azt gondolta, hogy ereje, ideje kifogyhatatlan.
Egyszer munkából haza-felé jövet, egy lépcsőn ment lefelé, és nem érezte a lábait, nem tudott lépni, nem engedelmeskedtek. Legurult a lépcsőn, majd feláll és azt mondta nincs semmi baj. Beűlt az autójába és haza hajtott. Otthon észre vette, hogy az egész baloldala le van horzsolva a válltól a bokájáig. De ezt sem akarta észre venni. Másnap ismét dolgozni ment.

Állapota rohamosan romlani kezdett

Két hét után állapota rohamosan romlani kezdett. Hamarosan mindig karjában érezte a bénulást, kimerűlt, a délutánokat alvással töltötte. Újabb kivizsgálásra ment, ahol megállapították, hogy többszörös sérülés van a gerinckorongokon, és van egy gerincsérve. Az orvos kimondta a rettenetes diagnózist ” szklerozis multiplex “, ami az idegek védőburkát pusztítja el. Nem tudott tehetetlenűl beletörődni, és azt mondta: “nem hagyom, hogy legyőzzön a betegség”. Bevetette magát a könyvek birodalmába és mindent kiolvasott amit csak írtak a Szklerozis multiplexről.
A sok könyv csak egyet talált, amit Judy Graham írt a “hogyan segíthetünk magunkon a szklerózis multiplexben” betegségben”, aki ebben a betegségben szenvedett. Írt arról, hogy mennyire összefügg a táplálkozás a szklerózis multiplexel, hogy van egy diéta amivel ezt a betegséget gyakran lehet tartani. Dr Roy Swank diétájával, ahol kitér arra, hogy 15 gr telített zsírsavnál (szoba látható) szilárdan maradnak) többet ne vigyünk be naponta a szervezetünkbe. A vöröshúsok elhagyása, például 1 évre jót tesz.

Judy Grahams: https://www.msdietlife.com/judy-grahams-ms-diet-story

Dr Roy Swank: https://www.medicalnewstoday.com/articles/318665.php

Dr Roy Swank diétája nem tért ki a tejtermékek elhagyására, de Ann úgy döntött, nem fogyasztja őket. 1 hónap után már jelentős javulást észlelt egészségi állapotban.
Az a Kérdés fordult meg fejében, Hogy Vajon van e összefüggés a szklerózis multiplex és az AZ ételallergia KÖZÖTT …
Talált Egy cikket Amit Emery Eston IRT Hogy fórumtémák Milyen különféle összefüggéseket tartalmaznak ebben a betegségben.

Ezeket az élelmiszereket tette tiltó listára: Tojás
Búza

Hüvelyesek
Élesztő
Tejtermékek
Vöröshús
Ann csirke, hal, friss zöldségek, és glutén mentes gabonákra (quina, rizs, zab stb) alapozta a diétáját. És jobban jobban lett.
Amikor teste kezdett reagálni a diétára Ann kezdett fizikai edzést is beiktatni a napirendjébe.

Egészségi állapota tovább javult

Amikor már jól érezte magát, eldöntötte, hogy még megossza a jó hírt az emberekkel. Egy könyvet írt a saját diétájáról, ami 2007- ben meg is jelent.
Ereje nem csak vissza tért, de felülmúlta minden várakozását. Amikor már azt gondolta, hogy befejezte a multiplex szklerozissal a kapcsolatot, tőrtént valami. Lánya Spanyolországban tartózkodott, amikor felhívta Annet, hogy valami nincs rendben nála.
Azonnal repülőre űlt és Barcelonába sietett. Amikor meglátta, hogy a lánya falba kapaszkodva közeledett majd megszakadt a szíve. Azonnal bevetette saját diétáját még jobban lánya egészségi állapota rosszabbra fordult volna. És s egített.
Ann Sawyer üzenete: Ne aggódjanak azok, akiknélszklerózis multiplexet állapítottak meg, a betegség visszafordítható.

Forrás: Kattints a linkre Judy Graham

Köszönöm, hogy itt jártál, oszd meg ismerőseiddel 🙂

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close