Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Őrizd az egészséged

Légy egészséged őrzője

 

Hogyan lehetsz az egészséged megőrzője

A mi Teremtőnk mindent megadott ahhoz ,hogy önmagunkat meggyógyítsuk.Ma a 21.században , egy tökéletes, harmonikus ökorendszerben, képtelenek vagyunk magunkban harmóniát teremteni. Egyre több ember beteg! Nincs az a professzor, orvos, vagy természetgyógyász aki többet tudna tenni az egészségünkért ,mint mi magunk.

Amikor elmegy valaki az orvoshoz vagy a természetgyógyászhoz ,hogy gyógyítsa meg ,ilyen nincs , egyik orvos sem tud annyit rólunk ,mint mi magunk, ha megfigyeljük magunkat, és ismerjük, hogyan működik a szervezetünk ,akkor józan paraszti ésszel kell gondolkodni és megtaláljuk a megoldást.

Egyre több betegség jelenik meg , sokra nem is tudják a megoldást.

Megbélyegeznek bennünket, hogy gyógyíthatatlan betegség,  autoimmun, krónikus betegség és akkor különféle gyógyszerekkel tömnek minket ,ami a gyógyítás helyett még több problémát okoz.

Egy gyógyszergyár tulajdonos amikor beteg volt azt válaszolta a barátjának ,aki azt mondta ,hogy vegyen be gyógyszert :„Kedves barátom te tudod a legjobban ,hogy a gyógyszer nem arra van ,hogy be vegyük ,hanem ,hogy eladjuk”.

Mikor vagyunk egészségesek ?, amikor a sejtjeink jól érzik magukat. Minden terápiát tehát a sejtek szintjén kell kezdeni.

Mi kell ahhoz ,hogy a sejt jól érezze magát?

-kellenek az aminosavak

-ásványi anyagok

-nyomelemek

-zsírsavak

-és enzimek , ha a sejt nem kapja meg ezeket, és nem tudja eltávolítani az anyagcsere melléktermékeit ,akkor megbetegszik. A tápanyagok nem jutnak el a sejthez ezen a szennyezett sejtközti folyadékon és ,ha nem tud tápanyagot felvenni ,kiüríteni sem képes,le van blokkolva .

Tisztítása 1-2 hónapba telik, azután elkezdhetjük majd a kívánt terápiát.

Ennek a tisztítási folyamatnak egy kíváló, biológiailag hozzáférhető vízre van szükség.

Itt olvashatsz róla:

https://www.romzen.com/2020/01/04/egeszseged-a-sejt-optimalis-mukodesetol-fugg/

Tehát bármilyen problémáról beszélünk, első a szervezetünket az egészség útjára állítani ,azután jöhet csak bármilyen terápia.A testünk csodálatos ,na nézzük csak ,ha a szervezet gombákkal van tele ,akkor hol nő a gomba? ahol szennyezett a terület ,éppen úgy ,mint az erdőben is ,hol találjuk meg ,ahol elkorhadt fadarabok, avar van  ,tehát az ott lévő szemetet szedi magába feldolgozza és ezen fejlődik.Amikor a gombák megjelennek tulajdonképpen segítenek, mert a meglévő szemetet dolgozzák fel.A gombásodás alkalmával ,ne fogyasszunk cukrot, élesztőt, ne etessük.

A gombák akkor hagyják el a szervezetünket ,ha nincs táplálék. Olyan Ph -t kell teremteni amiben nem érzik jól magukat.

Enyhén lúgos Ph-nál nincs se gomba ,se baktérium stb…

Amikor valamelyik gombaírtó szert alkalmazzuk ,a gombában lévő toxikus anyag mind a vérbe kerül vissza. Tehát a gomba életterét kel megváltoztatnunk.

Ha megnézzük a kórházi fertőzéseket is  ,vannak különböző törzsek melyek már minden fertőtlenítőszerre rezistensek. Itt is arról van szó, hogy olyan életteret kell teremteni, hogy ne érezze jól magát az a baktérium.

Volt egy ismerős hölgy akinek daganata volt. Elutasított mindenféle nyugati orvoslást és elkezdte a szervezetét feltölteni egy speciális vízzel, nagy köhögési rohamai voltak, kiütések a mellkasán ,a tüdőn és a bőrön keresztül jöttek ki a toxinok a szervezetéből. Minden szervezetben képződnek daganatos sejtek ,attól függ, hogy lesz belőle daganat vagy sem ,hogy az immunrendszer mennyire tudja kontrolálni ezt a folyamatot. Az immunsejtek legfőbb feladata, hogy megkülönböztesse az idegen fehérjét és ettől kell ,hogy megtisztítsa a szervezetet. Mindent ami bekerül a szervezetbe beazonosítja ,és ami nem tartozik hozzánk ezeket kell semlegesítenie.

MI történik a stressz esetén?

Stressz hormon keletkezik. A stressz hormonok nagyon erős toxinok, ha valaki tud sírni ,vagy pisilési kényszere van az jó, nagyon sok stressz hormontól tud  megszabadulni. Ez a szervezet természetes reakciója . Itt tulajdonképpen arról van szó, hogy  az immunrendszer sejtjei arra koncentrálnak ,hogy ezeket a toxinokat kiürítse a szervezetből, és ilyenkor elveszítik a kontrolt a daganatos sejtekről, így teret kapnak a negatív folyamatok. Immunrendszer a belső orvosunk. Nézzük a vírust.A vírus nem tud önállóan létezni, szükségük van egy sejtre ,egy gazdaszervezetre amiben tud fejlődni, amikor kifejlődött magára von egy védőréteget és az immunrendszer nem tudja felismerni.Tehát ,ha a szervezetünk szennyezett toxinokkal az immunrendszer nem tudja kontrolálni a vírusokat .Elsődleges feladat az immunrendszer erősítése, és ezt hogyan tudjuk elvégezni? Ez a szervezet alfája és omegája ,a TISZTÍTÁS.

Mindenféle allergia forrása az elszennyeződött szervezet.

Az immunrendszerre ,ha már többféle nyomás hárul, mint a felsoroltak, nem tud ki igazodni, mi is a feladata.

 

Köszönöm ,hogy itt jártál,kérlek oszd meg ismerőseiddel 🙂

 

 

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button