Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Egészséged a sejt optimális működésétől függ

Öngyógyítás fontossága

Öngyógyítás fontossága

Nincs fontosabb,mint az öngyógyítás,amit csak akkor érhetsz el,ha ismered a tested, a funkcióját ,hogyan működik szervezeted, hogy a hagyományos tüneti kezelés helyett hogyan tudod megtalálni a probléma valódi okát és elérni azt, hogy szervezeted önmagát gyógyítsa meg. Az emberi szervezet egy rendkívül okosan és logikusan működő rendszer. Egészséged a sejt megfelő működésén alapul. A sejtközi álllomány tisztaságán múlik ,hogy a sejt megfelelő tápanyaghoz jusson.

Szervezetünk 12 szervrendszerből áll

A szervek szövetekből, sejtekből állnak. Ezek a sejtek nem egymáshoz szorosan kapcsolódnak hanem egy sejtközti folyadékban úszkálnak, de nem csak a sejtek úszkálnak ebben a folyadékban, hanem baktériumok,vírusok, a gombák és a férgek .

Ebbe a folyadékba szállítják az ásványianyagokat, nyomelemeket, vitaminokat, aminosavakat az artériás kapillárisok. Itt választja ki a sejt az anyagcsere melléktermékeit. Nem mindegy ,hogy a sejt milyen folyadékban áll, egy toxikus folyadékban egészen biztos, hogy a sejt nem tud normálisan működni. A toxikus folyadék a baktériumok, gombák stb. anyagcsere melléktermékeitől toxikusak, piszkosak. Ha nem tisztítjuk sajnos a sejtek elpusztulnak.

Mivel szervezetünk 70-80 % ban vízből áll, nem mindegy milyen vizet fogyasztunk. A víznek 4 paraméterrel kell rendelkeznie.

 1. ebben a vízben ne legyenek kémiai anyagok, biológiai tisztaságú legyen
 2. a víznek enyhén lúgosnak kell lenni, ugyanis az enyhén lúgos vízben nem szaporodik a patogén flóra (gomba, baktérium, egysejtűek stb.)
 3. szabad elektronokkal kell rendelkeznie .(a sejtek és a patogén flórák melléktermékei a toxinok ,szabad gyökök amik rabolják a sejtektől az elektronokat.Ezért kell ,hogy a víz szabadelektronokkal rendelkezzen,mert akkor ezeket a szabad gyököket az elektronok semlegesíteni tudják.
 4. Ennek a víznek rendelkeznie kell alacsony feszültséggel,ami azt jelenti ,hogy betud jutni a sejtbe .

  Ha egy pangás van a nyirokrendszerben vagy a vérrendszerben , akkor eldugulnak a kapillárisok. Amikor a nyirokrendszer és a vérrendszer jól működik, nincs patogén flóra.

  Mi is az a patogén flóra, olyan bélflóra melynek egyensúlya felborult és elszaporodtak benne a baktériumok, vírusok, a gombák és a férgek stb.

  Minden krónikus betegségnél be kell indítani a vérkeringést a nyirokkeringést, hogy a szervek oxigénhez jussnak.

  A szervezet egy tökéletes gépezet, mindenre képesek vagyunk, meggyógyulni, kitisztítani magunkat stb.

  öngyógyítás

   

  A természetben található víz, míg otthonunkig elér számos negatív hatásnak van kitéve (szállítás, magas nyomás, vegyi kezelések), így elveszti rendezett szerkezetét, struktúráját.  A strukturált víz ismertetőjegye, hogy kristályai hatszögletű, hexagonális alakzatba rendeződnek.

  japán tudós vizsgálta a víz szerkezetét ,azt figyelte meg ,hogy különböző
  szavak ,különböző zenék hogyan hatnak a vízre,ami azt jelenti,hogy a vizet
  programozhatjuk.

  A programozás úgy
  tőrténik,hogy ráírjuk kívánságainkat arra az üvegre amiben a vizet tartjuk,vagy
  éppen papír darabra írjuk és  a víz alá
  tesszük,hogy a víz átvegye a rezgésüket,hagyjuk legalább 5 órán keresztűl pihenni.

  Pl.ha szomorúak
  vagyunk felírjuk a” SZERETET „szót

       ha gazdagságra vágyunk felírjuk rá „GAZDAG
  VAGYOK”

        zenével is programozhatod :
  relax,gyógyítás,harmóniát teremthetsz vele……

  Hagyd 10-12 órát
  pihenni ,hogy átvegye a rezgést.

  A svájci Nature’s Design egyedülálló üveg- és porcelán termékei az aranymetszés arányai alapján megtervezett különleges formaviláguknak, ólom- és egyéb nehézfémektől mentes anyaguknak köszönhetően strukturált vizet állítanak elő, képesek a csapvíz töredezett vízkristályait 3 perc alatt szabályos, hatszögletű szerkezetbe visszarendezni.A termékek ezen képességét – az Emoto által kifejlesztett vízkristály-fényképészeti eljárással végzett – svájci laborvizsgálatok bizonyítják. ezeket meglehet vásárolni interneten Magyarországon ,és az amazonon (itt féláron)

víz állagát javító

Köszönöm,hogy itt jártál,kérlek oszd meg ismerőseiddel 🙂

 

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button