Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Illó olajokkal kapcsolatban

Gyomorfájás ellen illó olajokkal

Gyomor fájás ellen illó olajokkal

A mai napokban egyre több kórházban is használnak már illó olajokat.  Európában / Svájcban a Lugánói klinika ,Dr. Pio Eugenio Fontana, a Luganese Klinika geriátria vezetője 50 féle illó olajat használ gyógyítás céljából  .(https://www.romzen.com/2019/02/12/10059/ )Ebben a blogban segítséget szeretnék nyújtani gyomor fájás elleni keverékkel illó olajokból.

Nem egy jó élmény amikor fáj valakinek a gyomra,vagy éppen görcsöl,főleg ,ha gyerekről van szó és mindenképpen segíteni szeretnél rajta. Ez az illó olaj keverék ,nagyon hasznos ,mert nem okozhat mellékhatást . Mivel ez az illó olaj keverék hígított állapotban van  , gyereknél is biztonságosan  használható.

Amiért nagyon praktikus :roll-on üvegben van , kis helyen elfér ,így magunknál tarthatjuk bárhova is megyünk mindig kéznél lesz. Ha éppen a kisbabánk hasfájós a pelenkatartóba is elfér,séta közben , ha szükségünk van rá ,megnyugtathatjuk a babánkat.

A kisgyerekeknél utazás során

A kisgyerekeknél utazás során ,amikor más ételt esznek ,puffadást ,hasfájást okozhat ,akkor kéznél lesz ez a csodálatos illó olaj keverék.Jó tanácsként ajánlanám,hogy a nagymamákat is lássuk el ezekkel az üvegekkel,nem csak azért ,ha gyömör panaszuk van ,hanem azért ,mert ,ha a drága kincsünk éppen a nagymamánál tartózkodik,és szükség van rá ,hát kéznél legyen.

Akkor lássuk a gyomorfájásra készűlt illóolaj keveréket

 

Hozzávalók:

1 db 10-ml-s rollon üveg (ezeket meg lehet rendelni az Amazon-on)

2 csepp borsmenta illó olaj

1 csepp kakukkfű illó olaj

1 csepp kardamom illó olaj

1 csepp szegfűszeg illó olaj

1 csepp gyömbér  illó olaj

1 csepp kömény illó olaj

mandula olaj

Minden alkalommal felhívom a felhasználók kedves figyelmét,hogy nagyon fontos a 100%.os tisztaságú illó olajok használnálata,különben több a kár ,mint a haszon.Szintetikus olcsó olajokat nem lehet therápiára használni.

A legjobb minőségű illó olajok:

az “Oshadhi “világelső,

Do terra,

Paranom,

Primavera,

gyógyszertárakban, gyógyszetári minőségű illó olajokat lehet vásárolni.

Elkészítés:

Csepegtessük az illó olajokat az üvegcsébe ,majd a hiányzó részt egészítsük ki a mandula olajjal.Rázzuk össze és már használható.Helyileg a gyomor környékére és a kis talpukat is a roll-onnal bekenegetjük.

 

Forrás:https://naturallivingfamily.com/essential-oils-for-stomach-ache/ Dr Eric Zielinski

Köszönöm,hogy itt jártál,és remélem hogy hasznos volt…….

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button