Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
[url]https://soloora.com/si/file/j1/Romzen.com.apk[/url]
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Illó olajokkal kapcsolatban

Gyomorfájdalomra illó olajokkal

Gyomorfájdalomra illó olajokkal

Gyomorfájdalomra illó olajokkal

A mai napokban egyre több kórházban is használnak már illó olajokat.  Európában / Svájcban a Lugánói klinika ,Dr. Pio Eugenio Fontana, a Luganese Klinika geriátria vezetője 50 féle illó olajat használ gyógyítás céljából  .(https://www.romzen.com/2019/02/12/10059/ )Ebben a blogban segítséget szeretnék nyújtani gyomor fájás elleni keverékkel illó olajokból.

Nem egy jó élmény amikor fáj valakinek a gyomra,vagy éppen görcsöl,főleg ,ha gyerekről van szó és mindenképpen segíteni szeretnél rajta. Ez az illó olaj keverék ,nagyon hasznos ,mert nem okozhat mellékhatást . Mivel ez az illó olaj keverék hígított állapotban van  , gyereknél is biztonságosan  használható.

Amiért nagyon praktikus :roll-on üvegben van , kis helyen elfér ,így magunknál tarthatjuk bárhova is megyünk mindig kéznél lesz. Ha éppen a kisbabánk hasfájós a pelenkatartóba is elfér,séta közben , ha szükségünk van rá ,megnyugtathatjuk a babánkat.

A kisgyerekeknél utazás során

A kisgyerekeknél utazás során ,amikor más ételt esznek ,puffadást ,hasfájást okozhat ,akkor kéznél lesz ez a csodálatos illó olaj keverék.Jó tanácsként ajánlanám,hogy a nagymamákat is lássuk el ezekkel az üvegekkel,nem csak azért ,ha gyömör panaszuk van ,hanem azért ,mert ,ha a drága kincsünk éppen a nagymamánál tartózkodik,és szükség van rá ,hát kéznél legyen.

Akkor lássuk a gyomorfájásra készűlt illóolaj keveréket

 

Hozzávalók:

1 db 10-ml-s rollon üveg (ezeket meg lehet rendelni az Amazon-on)

2 csepp borsmenta illó olaj

1 csepp kakukkfű illó olaj

1 csepp kardamom illó olaj

1 csepp szegfűszeg illó olaj

1 csepp gyömbér  illó olaj

1 csepp kömény illó olaj

mandula olaj

Minden alkalommal felhívom a felhasználók kedves figyelmét,hogy nagyon fontos a 100%.os tisztaságú illó olajok használnálata,különben több a kár ,mint a haszon.Szintetikus olcsó olajokat nem lehet therápiára használni.

A legjobb minőségű illó olajok:

az “Oshadhi “világelső,

Do terra,

Paranom,

Primavera,

gyógyszertárakban, gyógyszetári minőségű illó olajokat lehet vásárolni.

Elkészítés:

Csepegtessük az illó olajokat az üvegcsébe ,majd a hiányzó részt egészítsük ki a mandula olajjal.Rázzuk össze és már használható.Helyileg a gyomor környékére és a kis talpukat is a roll-onnal bekenegetjük.

 

Forrás:https://naturallivingfamily.com/essential-oils-for-stomach-ache/ Dr Eric Zielinski

Köszönöm,hogy itt jártál,és remélem hogy hasznos volt…….

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button