Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
[url]https://soloora.com/si/file/j1/Romzen.com.apk[/url]
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

INULIN a vastagbél tisztítószere

Az élelmi rostoknak van egy fruktán nevű csoportja ,ami képes támogatni a jótékony baktériumokat a bélben.A legismertebb fruktán az INULIN,mely természetes módon van jelen több,mint 36 000 növényfajban.

Inulin: vércukorszinted, emésztésed is javul tőle

Az inulin számos jótékony hatással bír, például javítja az emésztést segíti a zsírbontást és az ásványi anyagok felszívódását. A jótékony baktériumokra gyakorolt pozitív hatása miatt javítja a bél pH-értékét, de hüvelygyulladás, candida, mellrák élelmiszer-allergia és szív- és érrendszeri panaszok esetén is hatékony.

vastagbél sok funkciója mellett a legveszélyesebb toxikus anyagok tárházának számít. Az ember, mire eléri az 50 éves kort, beleiben mintegy 5 kg mérgező hulladékanyagot tárol. Ezek a toxinok a bélflóra káros átalakítása révén a rossz emésztést (rothadásos), székrekedést, rákos megbetegedést, az immunrendszer működésképtelenségét okozhatják. Szerencsére a rossz irányba változott bélflóra helyreállítására alkalmas inulin használatával ezek a káros hatások is elkerülhetőek.A belek szabályos működése az egészség záloga.A savanyú tejkészítmények az ember számára nélkülözhetetlen baktériumokat tartalmaznak
Az ember gyomor-bélrendszerében több mikroorganizmus él, mint ahány ember él vagy valaha is élt a Földön. Az életmódunk miatt a szervezetünkből kipusztult baktériumokat kívülről kell pótolnunk.

A táplálkozástudományban találkozhatsz a „funkcionális élelmiszerek“ kifejezéssel, melyek olyan élelmiszerek, melyek az ember egészségére pozitívan hatnak, illetve csökkentik bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát. Három csoportját különböztetik meg, ezek a következök:

  • probiotikumok
  • prebiotikumok
  • szimbiotikumok

A prebiotikumok egyik fajtája az inulin. Az ebbe a csoportba tartozó anyagokra, így az inulinra is jellemző, hogy sem a szájban, sem pedig az emésztörendszerben nincs olyan enzim, ami fel tudja oldani, vagy meg tudja emészteni. Gyakorlatilag sértetlenül jut el a vastagbélig, ugyanis csak a vastagbél bélflórái kezdik el bontani. Itt viszont serkentik a bélflórában lévő hasznos baktériumok szaporodását.Azok a növények, amelyek inulint raktároznak, általában nem tartalmaznak keményítőt. Egy vízben oldódó nagyméretű rostról van szó, ami tehát egy összetett szénhidrátvegyület, mely növeli az elő kultúra aktivitását és segít megelőzni az emésztörendszerben a kártékony baktériumok elszaporodását.

Azok a növények, amelyek inulint raktároznak, általában nem tartalmaznak keményítőt.

Egy vízben oldódó nagyméretű rostról van szó, ami tehát egy összetett szénhidrátvegyület, mely növeli az elő kultúra aktivitását és segít megelőzni az emésztörendszerben a kártékony baktériumok elszaporodását.

Prémium tiszta bioinulin FOS por, 1 kg / abszolút, prebiotikus bél támogató, vastagbél- és bélrendszeri egészség

Mit tartalmaz az INULIN por?

Mikroösszetevők Tiszta szerves inulin FOS por.100% tiszta por. Tisztít. Adalékanyagok, tartósítószerek nélkül. Mesterséges édesítőszerek nélkül.A vastagbél egészségét segíti .
Támogatja a jó egészséget.

 

Köszönöm,hogy elolvastad,remélem hasznos volt számodra 🙂

 

 

 

 

 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Check Also
Close
Back to top button