Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Test és lélek karbantartása

 

A lelket kell meggyógyítani ,hogy a sejtek egészségesek legyenek, vallja Wass Albert költőnk.

Pszichoszomatika = lélek+test

A modern kor embere lassan elfelejti a mosoly és az őszinte nevetés gyógyító erejét. Az anyagi javakat hajszolja kifulladva, áldozattá válik,a megszerzett ,megkaparintott élettelen ingóságok áldozataivá.A lélekre határidők súlyos megfelelési kényszere ül,és lassan ,alattomosan felborul az egyensúly.A lelki egészség egyensúlya.Olyan kevesen „ragyognak” pedig a belső szépség ,a lélek harmonikus kisurgázása ezerszer gyönyörködtetőbb,mint bármilyen trendi smink.

A lelki egyensúly felborulásával olyan testi tünetek észlelhetők ,melyek hátterében lelki okok ,feldolgozatlan emlékek ,konfliktusok rejlenek. Aki önmagát szereti ,az stabil,egészséges ,aki képes nemet mondani,ha saját lelki és testi komfortérzete ,egészsége forog kockán.

A tisztelet felbecsülhetetlen ajándék.Ha valaki képtelen ezt viszonozni ,akkor nem érdemli meg,hogy bármit is adj önmagadból.

Tanulj meg szelektálni ,kerüld az energiavámpírokat,és lelki egészségédet veszélyeztető negatív embereket.Nem kötelező mindenkivel a kapcsolatot ápolnod,mert nem mindenki érdemli meg.

Tanuld meg kezelni a mindennapi problémákat ,konfliktusokat.Törekedj a jó döntések meghozatalára.Engedd el végleg a múltat.Kontroláld megfelelően a dühödet,indulataiddal fölösleges energiákat pazarolsz.

Szeress ,érints,ölelj !!!Az emberi érintés varázserővel bír,megnyugtatja a háborgó lelket ,gyógyítja a testet.Meditálj ,jógázz ( Etka anyó videói),hallgass zenét ,lazulj el egy illatos fürdőben.(Bőrre simítva az illóolaj könnyedén átjut a hámrétegen, a dermis gazdag érhálózatán keresztül felszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, ahonnan a vér- és nyirokkeringés révén jut el a test bármely pontjába. Ezt mi sem érzékelteti jobban, mint az a kísérlet, amelyben kimutatták, hogy 1 csepp illóolaj talpra simítását követően 30 perc múlva az illóolaj molekulái kimutathatóak voltak a kilélegzett levegőben.)

 

Köszönöm ,hogy itt jártál 🙂

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button