Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Olvasmányok

Gondolatunkkal pusztíthatunk és teremthetünk

Gondolatainknak HATALMA van,megbetegíthetnek és meggyógyíthatnak,pusztíthatnak és teremthetnek.Érzéseink és elképzeléseink minden sejtünket átjárják. Azt mondja a Szent Biblia is  “Legyen a Te hited szerint ” (Máté 9/29).

A gondolatok csak akkor válnak valóban erőteljessé, amikor összekapcsolódnak akkor mi felélesztünk és felújítunk, mintha begyújtanánk és működtetnénk a teljes spirituális kapcsolati hálózatot egymás között. És akkor felfedjük a Teremtő Erőt azon belül.

Az emberi test rezgések besűrűsödése. Ezért az emberi test is sugárzik, vagyis rezgéseket bocsát ki a környezete felé. A fizikai testet körülveszi egy energia burok, az aura, amely szintén sugároz, vagyis HATÁST GYAKORÓL A KÖRNYEZETÉRE! Az auránk olyan hatást gyakorol a környezetére amilyen az információ tartalma.Auránk olyan információt tartalmaz, amilyen a GONDOLATUNK.Az embert éltető energia egy nagyon finom rezgés. Ez kívülről jön ez az Univerzum rezgése. Ez az energia pozitívan hat az emberre, mert azonos az ember tiszta rezgésével. De hatást gyakorolnak ránk másfajta rezgések is. Mint az előbb említettem, saját és mások gondolati rezgései hatnak ránk. A gondolati rezgés finomabb, vagy durvább lesz a szerint, AMILYEN A GONDOLAT ÉRZELMI TARTALMA.Az ember születésekor még tiszta pozitív rezgéseket hordoz magában. Ezért érezzük olyan jól magunkat egy kisbaba társaságában.Ő küldi felénk az önzetlen szeretetét, mely nem más, mint pozitív kisugárzás mely hatást gyakorol ránk. Így történik, hogy válaszul azt az érzést küldjük vissza, ami érkezett hozzánk.A sok negatíb gondolat közömbösíti,kioltja az alfában gondolt ,gondolat erős valóságteremtő erejét.A negatív töltésű gondolati energiák* gyengítik az auránkat és ez az állapot könnyen testi betegséghez vezethet. Ezért óriási felelősséggel tartozunk gondolatainkért, mert ezek rezgés tartalma nagyrészt meghatározza saját testi és lelki harmóniánkat és másokét is nagymértékben befolyásolja.

Nem szabad ítélkezni és elvárásokat támasztani másokkal szemben. Ez már nem önzetlen szeretet!
Az önzetlen szeretet azt jelenti, feltétel nélküli elfogadás. Azért kell ezt megtanulnunk, mert akkor leszünk képesek másokat szeretni, ha már tudjuk magunkat szeretni.Légy olyan, mint a gyermek és a világ olyan lesz, amilyennek te szereted. Addig is jól jegyezd meg; NEM AZ SZÁMÍT AMI KÖRÜLÖTTÜNK VAN, HANEM AMI BENNÜNK.

“Ha egyetlen dologra összpontosítod az elméd, az megtörténik”. Ez a gondolat ereje.

Néhány tipp, hogy hogyan használjuk fel tudatalattink erejét

1. A tudatalattink nem csak ellenőrzi testünk folyamatait, hanem nagyon sok felmerülő kérdésre tudja is a választ. Segítségünkre lehet problémáink megoldásában.

2. Mielőtt elalszunk, “küldjük el” a kérdéseket, és hamarosan csodálatos válaszokat fogunk kapni. Fogalmazzuk meg vágyainkat, és teljesülni fognak azok.

3. Minden, amit befogad a tudatalattink, érzéseink, gondolataink, és cselekvéseink által irányított. Különösen figyelmet kell fordítanunk gondolatainkra, hiszen nagyon sok minden múlik rajtuk az életünkben.

4. Minden tapasztalat a beteljesületlen vágyak eredménye. Ha leragadunk bizonyos problémáknál, kétségbeesünk, akkor a tudatalattink is így fog válaszolni.

5. Ha van egy vágyunk, vagy álmunk, akkor ismételgessük folyamatosan a következő kijelentést: Hiszek a tudatalattim hatalmában, általa fogalmazódott meg ez a vágy bennem, ami be is fog teljesülni.

6. A stressz, a szorongás és a félelem megzavarja a testünk természetes működését. Megváltozik a légzésünk, a szívritmusunk, a pulzusunk. Képzeljük el a nyugalom, és harmónia állapotát, és nem sokra rá a fizikai tüneteink is el fognak múlni.

7. Gondoljunk a legpozitívabb dolgokra, legyenek boldogságot okozó elvárásaink. Érzéseink, és gondolataink mindig valóra válnak.

8. Képzeljük el, hogy minden felmerülő probléma pozitív kimenetelű lesz. Az elképzelt, és a tudatalattinkban elraktározott gondolataink valóra válnak. Tudatosan válasszuk a jót!

 

Köszönöm ,hogy itt jártál 🙂

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button