Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Öngyógyítás a gondolat erejével

Öngyógyítás a gondolat erejével

Először a relaxálással ellazítjuk az izmainkat, második, hogy elindítsunk egy programot a tudatalattiban, amely beindítja az öngyógyítást,az öngyógyítás folyamán a szervezet a saját képességeit használja fel, a gyógyításhoz.Hallgathatsz közben valami nyugtató zenét.Nagyon fontos ,hogy gondolkozz,és beszélj pozitívan.Soha ne beszél betegségedről,ne tudatosodjon benned.Szánj öt percet a szép és jó gondolatokra. Ülj le kényelmesen és kívánd a szívedből,őszintén: „Legyen minden ember egészséges, és mindenkinek legyen jó!”Mindenképpen imádkozz,adj hálát Istennek,a hála rendkívűl jó hatással van a testünkre ,lelkünkre egyaránt ,ezt már tudományosan is elismerték.Mosolyogj sokat,énekelj,táncolj ,ennek mind gyógyító erejük van ,amit őseink terápiaként használtak.

Relaxáció:

A földre tégy le egy puha takarót és feküdj a hátadra. A karjaidat tedd a tested mellé, a tenyereid nézzenek kifelé, az ujjaidat enyhén behajlíthatod. A lábak és a lábfej kifelé mutasson, a fejed fordítsd valamelyik irányba. A szádat nyisd résnyire és a nyelvedet nyomd a felső fogsorodhoz. A szemeidet csukd be. Ne gondolj semmire, lélegezz lassan és egyenletesen.Amikor relaxálsz képzeld el, hogy látod a szíved belülről és látsz benne egy kicsi lángot – a szeretet forrását és az energiáét.Képzeld el, hogy ez a láng megnő és betölti a szívedet és szétszóródik az egész testedben. Próbáld meg elképzelni, ahogyan megtisztítja a teljes tested, eltávolítja a betegségeket .

Öngyógyítás:

Először is hinned kell a gyógyulásban.

A sejteknek olyan mentális képességeik vannak, mint a gyerekeknek. Ahogyan egy gyereket is lehet nevelni, úgy a beteg sejteket is. Próbáld meg vizualizálni a beteg szervet és kezdj el beszélni hozzá, mondj neki valamit. Adj neki kedves, gyengéd, de határozott utasításokat, mintha egy gyerek lenne. Minden szervnek meg van a saját személyisége. A gyomor és a máj makacsabbak, ezért határozottan utasítsd őket. A szív megértőbb, meghallgatja a kéréseket, a kedves parancsokat.

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button