Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

A böjt öngyilkosságba kergeti a rákos sejteket

A böjt öngyilkosságba kergeti a rákos sejteket

A böjt hatékonyan kezeli a rákos emberi sejteket: Az Aging vagyis Öregedés című tudományos folyóiratban megjelent cikk szerint: a kemoterápiás kezelés alatt álló betegek közül azok akik a böjtöt terápiás jelleggel alkalmazták, kevesebb mellékhatástól szenvedtek. Minden elvégzett vizsgálat azt mutatja, hogy az éhgyomri állapotok javítják a túlélést, a tumor növekedését lelassítják és korlátozzák a daganatok terjedését.

A National Institute on Aging (az öregedést kutató intézet) szintén folytatott vizsgálatokat egy bizonyos típusú emlőrákkal kapcsolatban azért, hogy jobban megértsük a böjt rákra gyakorolt hatását. Kiderült, hogy a böjt eredményeként a rákos sejtek megpróbálnak új fehérjéket szintetizálni maguknak saját növekedésük érdekében, és előállítani azt, ami a véráramból már hiányzik a böjtölés miatt. Ez különböző lépésekhez vezet, amely lépések még több reakcióhoz vezetnek, amelyek végül károsító szabadgyök molekulákat hoznak létre. Ezek a molekulák a rákos sejteket és DNS-üket rongálják meg, a rákos sejt pusztulását okozva! Ez a daganatos sejtek öngyilkossága. A rákos sejtek megpróbálják helyettesíteni az összes véráramból hiányzó dolgot, azonban ezt nem élik túl. A böjtölő páciens viszont igen.

Nem szabad böjtölni:
– tuberkolózis bizonyos eseteiben,
– daganatos betegségben szenvedőknek, amikor már úgymond csont és bőr
– operáció után 1-1,5 hónapig,
– betegség utáni kimerültség esetén,
– depresszió, pszichózis (elmebaj) egyes eseteiben, anorexia nervosa (kóros lesoványodás) esetén,
– hypertireosis (pajzsmirigytúlműködés) esetén,
– májcirózis (májzsugorodás) esetén,
– bizonyos szívbetegségek esetén (például cardioiopathia).

Paul ​Bragg a leghíresebb amerikai életmeghosszabbítási szakértősaját példáján keresztül bizonyítja, hogy szuperegészség érhető el a heti egyszeri táplálékmegvonással. Az igazi diéta ugyanis nem a gyümölcsnap beiktatása vagy az ivólevek napja, hanem a böjtMindennapi táplálékaink a bomlási folyamat során egy sor mérget visznek be a szervezetbe, amely tisztulni kíván; ehhez a küzdelemhez kell a segítség.S a legjobb segítség a böjt; amelynek révén a múlté lesz a fáradtság, és a rosszkedv – ÚJ, CSODÁLATOS ÉLETERŐT NYERÜNK.

 

 

 

 

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button