Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

News of Hungary

Remek új funkciót kapott a Gmail, de nem örülhet neki mindenki

szerző: hvg.hu

A Google G Suite nevű, szervezetek számára elérhető csomagjában könnyebb lett a fájlok csatolása és letöltése a Gmailben, ha a fájlok tárolására más szolgáltatásokat is használnak.

Az idei évben igencsak odetették magukat a Gmail fejlesztői, a Google levelezőrendszere jó néhány frissítést és rengeteg új funkciót kapott – elég csak arra gondolni, hogy történetének legnagyobb ráncfelvarrásán van túl a kliens. Most egy újabb funkcióval álltak elő, aminek ezúttal a vállalati ügyfelek örülhetnek.

A G Suite-ot használó vállalati partnerek mostantól sokkal könnyebben érhetnek el néhány felhő alapú szolgáltatást, a fejlesztők ugyanis összekötötték azokat a Gmail-fiókkal. Az új funkció lehetővé teszi, hogy a Dropbox-linkek küldése mellett a Gmail felületén közvetlenül a tárhelyre töltsük le a fájlokat. Hasonló a helyzet a Box nevű szolgáltatással is, az üzleti felhasználók onnan is közvetlenül csatolhatják majd a fájlokat a levélhez.

A Gmail emellett megvizsgálja a küldött/kapott leveleket is, és ha azokban Jira vagy BitBucket linkeket talál, lehetőségünk nyílik rá, hogy közvetlenül a Gmailben végezzünk rajtuk műveleteket. De a levelező mostantól támogatja az Egnyte használatát is (szintén egy fájlmegosztó szolgáltatás), vagyis oda is menthetnünk, vagy onnan is csatolhatunk fájlokat – mindezt anélkül, hogy ki kellene lépnünk a Gmailből.

Bár a funkciókat csak az ütleti ügyfelek kapták meg, könnyen lehet, hogy néhány lehetőség – például a Dropbox esetében – a hétköznapi felhasználókhoz is eljut majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag! A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag
„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs – Támogató Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra! A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra! Pártoló Tagság Támogatás HVG-előfizetés Figyeljen, mire nyom rá, ha ezt feldobja a Google – a válaszától függ, hogy beleláthat-e más a Gmailjébe hvg.hu Tech

Figyeljen, mire nyom rá, ha ezt feldobja a Google – a válaszától függ, hogy beleláthat-e más a Gmailjébe

Szigorít vonatkozó szabályain a Google, így a jövőben egyértelműbben kérdez rá a rendszer, hogy hozzáférést adunk-e külsősöknek a fiókunkhoz.

Lesz egy új kapcsoló a Gmailben, érdemes lesz átpöccinteni hvg.hu Tech

Lesz egy új kapcsoló a Gmailben, érdemes lesz átpöccinteni

A tavasz nagy ráncfelvarrással érkező egyik funkció az "okos válaszok" volt, ami azonban sokkal inkább zavarja a felhasználókat, mintsem örülnének neki.

Az első hajléktalan elítélése után Gödöllő polgármestere kéri, ne adjanak nekik enni

Az első hajléktalan elítélése után Gödöllő polgármestere kéri, ne adjanak nekik enni

Hivatalos: Észak-Macedónia lett Macedónia

Hivatalos: Észak-Macedónia lett Macedónia

Tudós állította, de hazugság, amit a női hisztériáról és a vibrátorról eddig mondtak

Tudós állította, de hazugság, amit a női hisztériáról és a vibrátorról eddig mondtak

Selma Blair bejelentette, hogy szklerózis multiplexben szenved

Selma Blair bejelentette, hogy szklerózis multiplexben szenved

Pizzagitár pepperonival

Pizzagitár pepperonival

Hódmezővásárhelyen közmunkások segítették a Kétfarkú buszmegálló-építését

Hódmezővásárhelyen közmunkások segítették a Kétfarkú buszmegálló-építését

read the Original Article

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close