Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

News of Hungary

Egyre több ország ítéli el a szaúdi újságíró meggyilkolását

szerző: hvg.hu

Nagy-Britannia, Németország és Franciaország is közös nyilatkozatot adott ki, a tényeket kérik számon a szaúdi államon Dzsamál Hasogdzsi halála ügyében.

Közös nyilatkozatban ítélte el Nagy-Britannia, Németország és Franciaország Dzsamál Hasogdzsi gyanús halálát, és a tisztázás sürgős szükségére hívják fel a figyelmet. Leszögezik, az újságírók elleni támadások elfogadhatatlanok, rendkívüli mértékben aggasztják őket. A szaúdi "feltételezések"-et megbízható tényekkel kell alátámasztani vagy megcáfolni. Korábban Erdogan török elnök bejelentette, közreadja a török nyomozás részletes eredményeit a halálesetről. A törökök úgy tudják, egy egész szakasz utazott Szaúd-Arábiából Törökországba, hogy végezzen a szaúdi állammal kritikus újságíróval. Szaúd-Arábia hivatalos álláspontja szerint a férfi ökölharcba keveredett egy dolgozóval, így halt meg.

(AP)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag! A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag
„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs – Támogató Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra! A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra! Pártoló Tagság Támogatás HVG-előfizetés Zsidóktól elrabolt kincsek változtatták meg a náci bírót

Zsidóktól elrabolt kincsek változtatták meg a náci bírót

Tudja, hogy mi a közös a Google és a Microsoft logójában? És ha mellétesszük az eBayét is?

Tudja, hogy mi a közös a Google és a Microsoft logójában? És ha mellétesszük az eBayét is?

És akkor Orbán Viktor nem a Fundamentával költözik a Várba

És akkor Orbán Viktor nem a Fundamentával költözik a Várba

Videó: Dupla záróvonalon át előzte versenytársát egy autós a 82-esen

Videó: Dupla záróvonalon át előzte versenytársát egy autós a 82-esen

A titokzatos Tibet: volt, hogy esőerdő terebélyesedett a közepén

A titokzatos Tibet: volt, hogy esőerdő terebélyesedett a közepén

Hamiltoné a pole pozíció

Hamiltoné a pole pozíció

read the Original Article

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close