Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Tuningold immunrendszered terrmészetes módszerrel

Bár most még tombol a kánikula, de a naptárra pillantva már láthatod, hogy nemsokára itt az ősz. Mindenki készűl a téli megfázások ,betegségek ellen,immunerősítéssel.

Én azonban azt gondolom, hogy már most érdemes rásegíteni és elkezdeni a szervezeted megerősítését, hogy már felkészülten várhasd a hűvös időt.

Nem kell elrohanni a gyógzszertárba  mindenféle szintetikus szerekért. Van ennél egy sokkal jobb, ömely természetes, kíméletes és mégis hatékony lehet.

A hidegen sajtolt dióolaj lehet a Te egyik társad, ha szeretnéd megerősíteni a szervezetedet. Elegendő csupán 1 evőkanállal rendszeresen fogyasztanod belőle és máris sokat teszel érte.
Kisgyerekeknél pedig elegendő 1 teáskanál naponta.

Az immunrendszer nemcsak – mint korábban hitték – a kívülről támadó kórokozók, például  a vírusok, a baktériumok ellen védi a szervezetet, hanem a belülről sarjadó rendbontás, például a daganatképződés ellen is. 
Ha az immun-homeosztázis felborul, fogékonnyá válunk a  fertőző betegségekre éppúgy, mint a daganatokra. Immunrendszerünk állapota viszont – ma már tudjuk – jelentős mértékben függ  idegrendszerünktől.  Nemcsak tapasztalati, hanem  tudományosan is alátámasztott tény,  hogy a depresszió kedvez az immunrendszer blokádjának, hogy a súlyos frusztrációk, éppen az immunrendszer elégtelen működése miatt, rosszindulatú daganatok kialakulásához vagy szóródásához vezethetnek. Ebből  következik, hogy ha valaki hiszi, hogy meggyógyul – akár imádkozással, akár az Isten közvetlen beavatkozásával  –, az pozitívan befolyásolhatja állapotát, míg ha azt hiszi, hogy semmi és senki nem segít rajta, tehát feladja a küzdelmet, az végzetét hordozhatja.

Megvásárolható itt:
https://www.gastrolaj.hu/stressz-idegeskedes-panikbetegseg/dioolaj-elettani-hatasa/

Ha tetszett a blogom ,oszd meg ismerőseiddel,köszönöm

   

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button