Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Illó olajokkal kapcsolatban

Öngyógyítás diffúzorral

Öngyógyítás illóolajokkal

 Diffuzor
Az Diffúzor víz és illóolaj hozzáadásával, ultrahangos technológiával működő
Diffuzorba (Ionizáló)„jó közérzetet serkentő” negatív ionokat juttat a levegőbe.
A diffúzor  hidegen szétporlasztja a levegőben az illóolajat ,pár órán keresztül oxigénmolekulákhoz kötődnek, így  élvezhetjük gyógyító hatását ,frissítve,  javítva a levegő minőségét.
A párologtatóval ellentétben, nem roncsolja, nem égeti szét a részecskéit.
Az új generációs illóolaj  száraz diffúzorok, melyek az illóolajokat ultrahangos technológiával porlasztja. Itt nincs szükség vízre, a készülék gyors levegővel porlasztja az illóolajat a levegőbe. Az USB csatlakozóval ellátott ultrahangos száraz diffúzor kiváló választás irodába, autóba, így bármikor élvezheted kedvenc illóolajaid illatát, akár internetezés, munka, vagy autózás közben is!

Mi a külömbség a diffuzor és a párologtató között

A különbség a laikusok számára minimális lehet, pláne, ha kicsi készülékről van szó. A kis méterű és különleges formájú készülékek ugyanis könnyedén összekeverhetők egy illóolajos párologtatóval. Ráadásul mindkettő növeli a levegő páratartalmát. A párologtatók azonban más feladatot látnak el, mint a hagyományos párásítók.

Az eltérés leginkább a működésben mutatkozik meg. A párologtatók ultraszonikus technológiával működnek, amely lényegében azt jelenti, hogy az eszközben lévő lemezek folyamatosan rezegnek, amelynek hatására az aroma és folyadék összekeveredik, majd a készülék elpárologtatja azt. A megfelelő terápiás kezeléshez csak kevés illóolajnak szabad a levegőbe kerülnie a hosszú hatás érdekében, így ehhez külön erre a célra fejlesztett vezérlőre van szükség. Néhány kivételtől eltekintve a hagyományos párásítók erre nem képesek.

Ezzel ellentétben a párásítók a levegő páratartalmát növelik, javítva a levegő minőségén és összetételén. A diffúzorok pedig méretükből adódóan erre nem képesek.

Az illatok hatnak ránk. Emlékeket hívhatnak elő és jobb hangulatot is teremthetnek, gyógyítanak.

Az illóolajok rendkívűl gyorsan hatnak testünkre ,lelkünkre .22 másodperc alatt jutnak el az agyba,2 perc alatt a véráramba,és 20 perc alatt az összes sejtünkre hatással van.

A legfontosabb illóolaj keverékek DIFFUZORBA
Energia
2 csepp menta + 2 csepp vadnarancs
 
Aludj jól
3 csepp levendula
 
Tiszta levegő
2 csepp menta +2 csepp citrom
 
Alergiára
1 csepp citrom+1 csepp levendula+1 cseppmenta
 
Stop stress
2 csepp vadnarancs + 1 csepp tömjén
 
Felemelő hangulat
2 csepp bergamott+ 1 csepp tömjén
 
 
KÖSZÖNÖM ,HOGY ELOLVASTAD,REMÉLEM  HASZNOS VOLT
 
 
   
 

 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
%d bloggers like this: