Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Dr Young :a mobiltelefon káros hatása a szervezetre – és egy jó hír :egy kütyü amely segít a nagy hatású mikrohullámok egy nagy része elnyelésében

a mobiltelefon káros hatása a szervezetre - és egy kütyü amely segít a nagy hatású mikrohullámok nagy része elnyelésében

 Dr. Young: A mobiltelefon használatról


Néhányan már-már betegesnek mondhatóan, érzelmileg kötődnek mobiltelefonjaikhoz. Érdekes felvetés, hogy a mobiltelefonból érkező,agyat érő sugárzás függőséget okozhat. Azokat nem lehet megmenteni, akik inkább meghalnak, semmint, hogy kikapcsolják a mobiljukat. Azonban az etika megköveteli, hogy minden racionálisan gondolkodó emberhez eljuttassuk az alapvető tudományos tényeket.
A mobiltelefon egy mikrohullámú adóvevő, másodpercenként a milliótól a milliárdokig terjedő rezgésszámban bocsát ki mikrohullámú energiát. Rákot okozhat. Egy sejtbiokémiai lap szerint ezek a frekvenciák rákot és más betegségeket okoznak azzal, hogy károsítják a DNS-t, illetve a DNS javító mechanizmusát. A mikrohullámok gyorssejtöregedést idéznek elő. Olasz tudósok kimutatták, hogy a mobiltelefonból érkező sugárzás agresszív rákos sejtnövekedést idéz elő. A 900 megahertzes vagy 2, 4 gigahertzes vezeték nélküli telefonok ugyanolyan veszélyes mikrohullámú sugárzást bocsátanak ki, mint a mobiltelefonok.
Az embert érő mikrohullámok és a rák közötti kapcsolat évek óta dokumentált. A hidegháború idején a szovjetek sugározták a moszkvai Amerikai Nagykövetséget, kettősnyalábú, alacsony sugárral. Két egymást követő nagykövet is leukémiát kapott. A személyzet más tagjai rákot kaptak, vagy DNS károsodást mutattak ki a vérükben, ami közvetlenül a rák kialakulása előtt következik be.
A Washingtoni Egyetem professzora, Dr. Henry Lai kutatása azt mutatja, hogy az amerikai kormány által meghatározott biztonsági értéket túllépő mikrohullámok egyértelműen károsítják az agysejteket. A professzor megjegyezte, hogy hosszú távon még a pici rádiófrekvenciás sugárzások is összeadódnak, és káros hatásuk lehet. Arra figyelmeztet, hogy a népességet érő, vezeték nélküli telefonokból érkező sugárzást a minimumra kell csökkenteni.

A Motorola azt tanácsolja a fogyasztóknak, hogy ne irányítsák a mobil antennáját a test védtelen részei felé. Azonban független tesztek kimutatták, hogy nagy mennyiségű sugárzás érkezik a billentyűzetről, illetve a mobil szájrészéről is. Ez a sugárzás mélyen behatol az agy, fül és szem szöveteibe, ezek különösen ki vannak téve a mikrohullámok kárósító hatásainak. Amikor a kezünket szabaddá tevő headsettel telefonálunk, miközben mobilunk az övre csatolható mobiltartónkban lapul, a máj vagy a vese területét éri a sugárzás.

A fejet érő mikrohullámok különösen a gyermekekre veszélyesek. Néhány európai államban már figyelmeztették a szülőket, hogy tartsák távol gyermekeiket a mobiltelefonoktól. A Utah-i Egyetem kutatói szerint minél fiatalabb a gyermek, annál több sugárzást nyel el az agya. A spanyolok szerint pedig a mobiltelefonok megváltoztatják a gyermek agyának elektromos aktivitását, akár órákig. Ezzel pedig drasztikushangulatváltozást, magatartászavarokat, tanulási nehézséget idéznek elő. A kutatatók attól tartanak, hogy a sugárzás az embriót is károsítja. Ezért a terhes nőknek óvatosnak kell lenniük.
Egy mobiltelefonnak nagyon meg kell növelnie a térerőt ahhoz, hogy fenn lehessen tartani a kommunikációt az autó „fémes ketrecében”. Tehát a mikrohullámú sugárzás különösen élénk a jármű belsejében.
A Volkswagen arra figyelmeztetett, hogy az autóban történő mobiltelefonálás „veszélyes az egészségre a telefonálással generált, rendkívül magas elektromágneses mező miatt”.

Amerikában, az agyrákos betegek aránya 25 százalékkal nőtt 1975 óta. 2001-ben 185.000 amerikait diagnosztizáltak az agyrák valamilyen formájával. Egy négyes fokozatú agydaganat a szőlőszem nagyságtól a teniszlabda nagyságig nőhet mindössze 4 hónap alatt. Az agydaganat majdnem mindig végzetes kimenetelű, a legtöbb ember a diagnosztizálástól számított 6-12 hónap alatt meghal.

2002. április 7-én az amerikai televízió Sixty Minutes című műsorában egy érdekes riportot mutattak be az agyrákról. Ebben azt hangsúlyozták, hogy a tudósok nem tudják, hogy a rák miért terjed ennyire gyors ütemben.
Ironikus, hogy ezt a riportot egy olyan sprint reklám követte, ami a következőket tanácsolta a szülőknek: „a legjobb módja annak, hogy a tinédzserek nyomában maradjunk, ha egy mobiltelefont kötünk hozzájuk”. Amíg a kutatók azt hangsúlyozzák, hogy az agyban már pár percnyi beszélgetéssel is radikális károsodás következhet be, addig a mobiltársaságok reklámjai arra buzdítanak, hogy a fogyasztó minél több órát töltsön a mobilja mellett minden hónapban. A fényes, egész oldalas újságreklámok okolhatók azért, hogy szinte soha nincs a média fókuszában a mobilsugárzás megvitatása.


A sok mobilhasználat okozta egészségkárosodásról, illetve RF adóvevők közelében lakók, munkát végzők egészségkárosodásáról szóló orvosi jelentései számos rákkal kapcsolatos perben szerepelnek. A pereket természetesen a telefontársaságok ellen indították. A biztosítók nagy bajban vannak.
Azonban a londoni Lloyd’s Biztosítótársaság nem hajlandó a telefontársaságokat bebiztosítani a fogyasztó egészségkárosodása esetére.

A mobiltelefonok ma ugyanolyan veszélyt jelentenek, mint a dohány 40 évvel ezelőtt.

Dr. Robert O. Young

Ellenőrizd le ,hogy a mobilodnak mennyi a SAR( Specific Absorption Rate) ez tartalmazza ,hogy mennyi a kisugárzása a mobilodnak.2 W/kg mobileszközök estén az SAR-határérték. Nagyon jó ,ha 1 W/kg alatt vásárolsz magadnak mobilt.

Van egy jó hír is létezik már  egy mobiltelefon sugárzást csökkentő lap.
A termék használatával 96,43 %-al csökkenthető a sugárzás általi sérülés az emberi agyban.
Amennyire csak teheted figyelj ezekre oda,mert nagy-horderejű egészségedre nézve.

ezen a linken megvásárolható .
Ha tetszett a blogom ,oszd meg ismerőseiddel,köszönöm figyelmed
   
Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close