Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Dr Lenkei Gábor : Mi okozza a rákot

Dr Lenkei Gábor : Mi okozza a rákot

Dr. Lenkei Gábor meg van róla győződve, hogy a rák pszichoszomatikus betegség, vagyis lelki eredetű.

Pszichoszomatikus. A kifejezés két idegen szóból tevődik össze:

1.)psziché = lélek2.)szoma = test

A jelentése: olyan betegség, amely megoldatlan lelki problémákkal kezdődik, és ha ez a probléma az illető számára súlyos, és számára úgy tűnik, hogy nincs rá megoldás, akkor ez a teher egy idő után testi tünetek formájában is megnyilvánul.

A rák szerinte mindig akkor jelenik meg, amikor az ember elveszíti a boldogító célját, céljait az életben. Ilyen lehet egy lelki törés, valakinek az elvesztése, vagy egy nagyobb magánéleti válság, embere válogatja.

“Ilyenkor az éltető, boldogító célok hiányában az ember, mint szellemi lény, abbahagyja a saját jövője teremtését. A test erre reagál. A test – egyfajta buta reakcióval, egyfajta buta, ügyetlen segítségként – átveszi a jövő teremtését az által, hogy bizonyos sejteket fokozott szaporodásra, burjánzásra késztet. A test úgy viselkedik, mintha újra kellene teremtenie saját magát, hasonlóan ahhoz, amikor az anyaméhben a petesejtből – intenzív sejtosztódás révén – kifejlődött.” – állítja.
Ha a szív megszakad, a test is megbetegszik?

A rák tehát nem más, mint a szervezet egy furcsa reakciója arra, hogy az adott helyzetben az ember éltető céljai megszűnnek. Ez merőben eltér a modern orvoslás által sulykolt okokkal. Nem akarják, hogy rájöjjünk az igazságra, hiszen akkor jobban odafigyelnének magukra az emberek, és jóval kevesebb rákos beteg lenne.

Sőt, egy idő után megszűnne a rák, és egy betegségmentes, boldog világ várna ránk.

Ha tetszett a blogom ,oszd ,meg ismerőseiddel,köszönöm

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button