Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészséges táplálkozás

Miért használjuk inkább az oliva olajat és a ghít????..

Miért használjuk inkább  az oliva olajat és a ghít????..

Aki a nyugati étrenden él, annak nyilván a legjobb lenne az egész étrendjét átalakítani. De ha ezt nem akarja, vagy nem képes rá, akkor is óriási lépést tesz az egészség felé, ha száműzi a növényi olajokat és a margarint az étrendjéből. A gyulladás szinte minden mai betegségben szerepert játszik, és ezek a termékek egytől-egyig gyulladáskeltőek.

A növényi olajokról úgy tudjuk, hogy csökkentik a koleszterinszintet, ami elvileg csökkenti a világon a vezető halálokot jelentő szívbetegség kockázatát.
Ezekkel az olajokkal kapcsolatban azonban számos kutatás fogalmazott meg komoly fenntartásokat.

LDL-koleszterin-csökkentő hatásuk ellenére a növényi olajok egyéb módokon képesek ártani az egészségnek és az anyagcserének.
Rengeteg olyan egészséges zsír van, amelyeket az emberek minden probléma nélkül fogyasztottak évszázadokon keresztül (jóval a „modern” betegségek elterjedése előtti idők óta).
Ilyen pl. az extra szűz olívaolaj ,vaj és a ghí.A ghí lehetővé teszi a súlyvesztést, fogyást: Miként az olíva vagy a kókuszolaj, a ghí kizárólag egészséges zsírokat tartalmaz, ezért elősegíti a testzsír égetését és a fogyást. Energiát biztosít

Sajnos azonban ez a többi növényi olajról NEM mondható el. Ezek a finomított olajok számos vizsgálat tanúsága szerint károsak az egészségre.

Ha tetszett a blogom ,oszd meg ismerőseiddel,köszönöm

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button