Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Oregano illoolaj,egyedülálló gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik=antibiotikum

Oregano,egyedülálló gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik=antibiotikum

Az oreganoolaj a végső antibiotikum. Az Oregano egy erős gyógynövény, amely egyedülálló gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Tudtad, hogy az oregánó 8x annyi antioxidáns, mint az alma és 3x annyi, mint az áfonya? Antioxidánsokra van szükség ahhoz, hogy megvédjük a szervezetünket a szabad gyökök okozta károsodástól. Természetesen fokozzák az immunrendszert.Az Oregano Oil a világ legerősebb növényi olaja!
Az oregánóolaj ​​az ókori Görögországban jelent meg először. A görög nyelvben az oregáno szót a hegyek örömére fordítják. A görögök első használható olajat gyógyászati ​​célokra, megvizsgálta, mint egy erős antivirális, antibakteriális, antiszeptikus, gombaellenes,fájdalom csillapító és gyulladáscsökkentő Ez volt a Hippokratész legfontosabb antibakteriális eszköze. Az oregánó leveleit hagyományosan a légzőszervi és emésztőrendszer kezelésére használták.

Egy orvos így nyilatkozik(a nevét nem közlöm le ,kényelmetlenség elkerülése végett)………..Oreganoolajat használtam az elmúlt 7 évben az összes fertőzés kezelésére. Nemcsak személyesen használom, de minden betegemre ajánlom. Soha sem utazom oregánó olaj nélkül ,mindig ott lapul az utazótáskámban.Az elmúlt 7-8 évben nem használtam antibiotikumokat.Az antibiotikumok nem más, mint a kapszulázott penész. A penész megeszi a baktériumokat a bélben (a jó és a rossz baktériumok), de ez nem tér ki utána. A bélben marad és benned él, megzavarja a bél egészségi állapotát és szimbiózisát. Minél több antibiotikumot használsz, annál rosszabb a gasztrointesztinális egészséged. Hallottál már a superbugokról és az antibiotikumokkal szembeni rezisztenciáról? Egyik sem történik az Organo Oil használatával, mivel csak a rossz baktériumokra irányul és a jó baktériumokat érintetlenül hagyja. A természet sokkal erősebb, mint a  gyógyszer.Isten hosszú és egészséges életel áldott meg bennünket.Sajnos a Pharma industry ebbe bele szólt és gyógyítás helyett az egészségünket támadja meg .Őket csak a pénz érdekli,hogy mibe kerül az nem…..

Ha tetszett a blogom oszd meg ismerőseiddel,köszönöm

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close