Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Az illóolajok valójában megérdemlik a csodálatos szó haszálatát,de óvatosan a szabályokat betartva lehet használni


Az illóolajok valójában megérdemlik a csodálatos szó haszálatát,de óvatosan a szabályokat betartva lehet használniAz illóolajok valójában megérdemlik a csodálatos szó haszálatát,de óvatosan a szabályokat betartva lehet használni Az illóolajok erőteljesek. Terápiás okokból, például sebek kezelésében és fejfájások enyhítésében, pihenéshez vagy egyszerűen azért, mert kellemes illatot szeretne használni.
 Az illóolajok azonban nem  kockázatmentesek,  tisztában kell lennünk a helytelen használat veszélyével. Elise, egy nő, aki súlyos harmadik fokozatú égési sérüléseket kapott az illóolajok bőrén való alkalmazásától, megtanulta ezt a leckét a kemény módon.

Elise a nyakán és a csuklóján néhány narancs doTERRA illóolajat alkalmazott, hogy segítsen neki lazítani, mielőtt jógázni megy. Elise Jamaikába utazott,iskolatársaival úgy döntöttek,utazás előtt nem árt egy kis szolárium venni ..Elise velük tartott, megfeledkezve a narancs illóolaj használatáról.
Másnap vette észre, hogy a bőr irritálódik, ahol alkalmazta az olajat. Kezdetben azt gondolta, mivel egy új mosószert vásárolt, talán allergiás reakciót okozott, de a következő két nap alatt fájdalmas hólyagok jelentek meg a bőrén. Az olaj második és harmadik fokú kémiai égési sérülést okozott a bőrén a szolárium UV-fényéből.

Bár az illóolaj palackán figyelmeztetés van arra, hogy kerülje a napsugárzást és az UV-fényt az alkalmazás után legalább 12 óra hosszat, Elise nem vette figyelembe , vagy nem olvasta a címkét.

Tehát mindenképpen olvassuk át figyelmesen az utasítást kívül az üvegen ,vagy pedig a dobozban ,saját érdekünkben. A másik pedig ,ne használjuk tisztán az illóolajokat vagyis informálódjunk arról melyik olaj használható töményen.

Ha tetszett a blogom kérlek oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel ,
szeretetteiddel ,hogy Ők is tudjanak róla:

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button