Szépítőszerek, tanácsok

Kitágult pórusok kezelése házilag

Kitágult pórusok kezelése házilag


1. Almaecet:

Gyakran előfordul, hogy az emberek arcbőre  zsíros,és  kitágult pórusai vannak
A probléma:
A tágra nyitott pórusokban felhalmozódik a felesleges faggyú és szennyeződés – és ezek biztosítanak ideális táptalajt a baktériumoknak. De mit lehet tenni a kitágult pórusok ellen? Egy jól bevált házi gyógymód finomítani a tág  pórusokat.Erre nagyon alkalmas az almaecet, hatására a pórusok összehúzódnak, valamint enyhíti a bőr gyulladást, kb.egy evőkanál almaecethez egy evőkanál vizet adunk. Majd mártsunk  bele egy vattacsomót ,ezzel tunkoljuk át  a kitágult pórusokat. Hagyjuk így levegőzni tizenöt percig, majd öblítsük le hideg vízzel. Naponta 1x ismételjük ,amíg a pórusok össze húzódnak.

2.Uborka vizes kezelés

A víztartalmú zöldségek a bőrt nem csak sok a nedvességgel töltik fel a bőrt,hanem a kitágult pórusokat is redukálják.Hámozzuk meg az uborkát ,próbáljuk meg a nedvességet kinyomni belőle,majd finom szitán szűrjük le, mártsuk bele a vattacsomót, majd tunkoljuk át vele az arcbőrt ,ahol a kitágult pórusok vannak majd hagyjuk  tizenöt percig, és utána öblítsük le hideg vízzel.Szintén naponta 1x kell használni amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

3. A tejsavó kezelés

A sajt mellékterméke a tejsavó,  az egyik legrégebbi természetes szépségápolási termék, vegyünk  egy vattacsomót és tunkoljuk át vele a nagy pórusú bőrfelületet. Körülbelül 20 perc elteltével lehet lemosni hideg vízzel.Naponta 1x addig kell használni ,amíg a pórusok össze nem huzódnak.
Fogj egy jégkockát, és azt húzd végig az arcodon, ezáltal nem csak a
vérkeringés indul be, de a pórusok is sokkal kevésbé láthatóak lesznek.

Ha tetszett a blogom oszd meg barátaiddal ismerőseiddel akiknek szüksége van
rá ,hogy Ők is tudjanak róla:

Tags
Show More

Related Articles

Hozzászólás

Back to top button
Translate »
Close