Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Szépítőszerek, tanácsok

Kitágult pórusok kezelése házilag

Kitágult pórusok kezelése házilag


1. Almaecet:

Gyakran előfordul, hogy az emberek arcbőre  zsíros,és  kitágult pórusai vannak
A probléma:
A tágra nyitott pórusokban felhalmozódik a felesleges faggyú és szennyeződés – és ezek biztosítanak ideális táptalajt a baktériumoknak. De mit lehet tenni a kitágult pórusok ellen? Egy jól bevált házi gyógymód finomítani a tág  pórusokat.Erre nagyon alkalmas az almaecet, hatására a pórusok összehúzódnak, valamint enyhíti a bőr gyulladást, kb.egy evőkanál almaecethez egy evőkanál vizet adunk. Majd mártsunk  bele egy vattacsomót ,ezzel tunkoljuk át  a kitágult pórusokat. Hagyjuk így levegőzni tizenöt percig, majd öblítsük le hideg vízzel. Naponta 1x ismételjük ,amíg a pórusok össze húzódnak.

2.Uborka vizes kezelés

A víztartalmú zöldségek a bőrt nem csak sok a nedvességgel töltik fel a bőrt,hanem a kitágult pórusokat is redukálják.Hámozzuk meg az uborkát ,próbáljuk meg a nedvességet kinyomni belőle,majd finom szitán szűrjük le, mártsuk bele a vattacsomót, majd tunkoljuk át vele az arcbőrt ,ahol a kitágult pórusok vannak majd hagyjuk  tizenöt percig, és utána öblítsük le hideg vízzel.Szintén naponta 1x kell használni amíg el nem érjük a kívánt eredményt.

3. A tejsavó kezelés

A sajt mellékterméke a tejsavó,  az egyik legrégebbi természetes szépségápolási termék, vegyünk  egy vattacsomót és tunkoljuk át vele a nagy pórusú bőrfelületet. Körülbelül 20 perc elteltével lehet lemosni hideg vízzel.Naponta 1x addig kell használni ,amíg a pórusok össze nem huzódnak.
Fogj egy jégkockát, és azt húzd végig az arcodon, ezáltal nem csak a
vérkeringés indul be, de a pórusok is sokkal kevésbé láthatóak lesznek.

Ha tetszett a blogom oszd meg barátaiddal ismerőseiddel akiknek szüksége van
rá ,hogy Ők is tudjanak róla:

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button