Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Illó olajokkal kapcsolatban

A teafa illóolaj ,mint fertőtlenítő,tisztítószer +recept

A teafa illóolaj ,mint fertőtlenítő,tisztítószer +recept

Fertőtlenítőszer
Mivel a teafa olajnak fertőtlenítő tulajdonságai vannak, ez egy nagyszerű kiegészítő a párologtatóhoz, hogy segítse a levegő fertőtlenítést, miután valaki beteg volt a családban. Egy másik jó ötlet, ha 6-8 cseppet ad a mosógép mosóporos tárolójába .Ez akkor talán a legfontossabb ,amikor alacsony hőmérsékleten mossuk a ruhát,így a baktériumok nem pusztulnak el.

 Házitisztítószer

Készíthet egy házi készítésű tisztítószert, amely minden vegyesen vásárolt vegyi tisztítószerrel versenyez.  Négy csepp Tea Fa olajjal két evőkanál ecetet és egy evőkanál boraxot összekeverünk. Adjuk hozzá a keveréket egy 4 dcl adagoló palackhoz, és töltsük fel meleg vízzel. Rázzuk össze,  és használhatjuk, mint egy vásárolt tisztítót-szert,csak annyi  a külömbség ,hogy ebben nincs semmi ártalmas vegyszer.

Hangyák ellen

 Ha találunk hangyát a lakásban , követnünk kell hol van a bejáratuk a lakásba.  Helyezzeünk néhány csepp Teafa olajat, ahol a hangyák belépnek a házba. Ez megakadályozza a hangyák visszatérését ugyanazon a belépési ponton. A szekrények törlése a Tea Tree olaj és víz oldatával megakadályozhatja a csótányok jelenlétét.
Teafa olaj természetes, de mint bármely más természetes anyag, csak azért, mert a természetes nem jelenti azt, hogy biztonságos. A kutatások azonban azt mutatták, hogy a teafaolaj, ha megfelelően használják, segít abban, hogy otthonát a lehető legtisztább tarthassa.

Ha tetszett a blogom oszd meg barátaiddal ismerőseiddel akiknek szüksége van
rá ,hogy Ők is tudjanak róla:
 

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button