Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Dr Josef Mercola a felesleges antibiotikum szedésről ,és amit helyette használhatunk

A nemtörődömség és a tudatlanság sajnos életekbe kerülhet.Informálódjon saját egészsége érdekében. Tájékozódjon.

Sok felírt antibiotikum felesleges és kárt okoz………-► 2010 és 2011 közötti statisztika alapján:
 262 millió ember kapott orvosi rendelvényre antibiotikumot, ezek közül mintegy 30 százalék feleslegesnek bizonyult.
-► Az akut légzőszervi állapotokra vonatkozó antibiotikumokat leggyakrabban nem megfelelő módon írják elő
-► Az antibiotikumot  leggyakrabban 2 éveseknél és annál fiatalabb gyermekek részére írnak fel.

Amerikában évente 1000 emberből 506 ember szedett antibiotikumot.Néha az orvosok  betegítik meg az embereket a nem megfelelő gyógyszerek felírásával.Más esetekben a gyógyszerek összeférhetetlenségi  problémákat okozott.
A nem megfelelő tájékoztatás,-megkérdezettek alapján a betegek egyharmada ,amikor jobban érezte magát ,abba hagyta az antibiotikum szedését,ami az erőteljesebb baktériumok növekedését okozza…..
-A megkérdezettek 64%-a úgy gondolja ,hogy megfázás, influenza esetén is szedhető az antibiotikum,holott ezek nem bakteriális hanem vírusos fertőzések.
-Az USA-ban évente legalább kétmillió embert fertőznek antibiotikum-rezisztens baktériumokkal, és ennek következtében legalább 23 000 ember hal meg. Ez már egy megdöbbentő szám, és ez egyre  rosszabbodik.

Az egyik legjobb módja annak, hogy immunrendszerünk támogassuk,  természetes erjesztett ételeket kell fogyasztanunk.. Az erjedt ételek egy nagy adagja kb. 10 trillió hasznos baktériumot tud elszállítani, ami a bélpopuláció körülbelül 10 százalékát teszi ki.

Rendszeres testmozgás. A gyakorlat javítja az immunsejtek vérkeringését a vérben. Minél jobb ezek a sejtek keringenek, annál hatékonyabb az immunrendszerünk a kórokozók megtalálása és kiküszöbölése a szervezetben. Győződjön meg arról, hogy a fitnesz terv magában foglalja a súlyos edzést, a nagy intenzitású gyakorlatokat, a nyújtást és az alapvető munkát.

Immunrendszer helyreállító alvás. A közelmúltban végzett kutatások szerint az alvás-vesztés ugyanúgy hat az immunrendszerre, mint a fizikai stressz vagy a betegség.

Stressz csökkentése. A magas stressz hormonok csökkenthetik az immunitásunkat. A meditáció, az ima, a jóga és az Emotional Freedom Techniques (EFT) mind kiváló stratégiák a stressz kezelésére, de meg kell találnod, mi működik a legjobban a Te számodra.

Optimalizálja a D-vitamin szintjét. Tanulmányok kimutatták, hogy a nem megfelelő D-vitamin növelheti az MRSA (Methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus= súlyos kórházi bakteriális fertőzés) és más fertőzések kockázatát. A legjobb D-vitamin forrása a bőrödnek a napsugárzás vagy a biztonságos szolárium használatával történik. AD-vitamin szintjét kövesse , 50-70 ng / ml. Ha nem tud eleget napon tartózkodni, vegye fontolóra egy orális D-vitamin kiegészítést.

 • C-vitamin. A C-vitamin szerepe a fertőző betegségek megelőzésében és kezelésében jól megalapozott. Az intravénás C-vitamin egy lehetőség, de ha nincs hozzáférése egy olyan szakemberhez, aki alkalmazhatja azt, akkor a liposzomális C-vitamin (pl.a napraforgó lecitin……) Ha úgy dönt, hogy a C-vitamin orális  kiegészítést választja, akkor a liposzómás C vitamin a legjobb forma.
 • Fokhagyma. A fokhagyma erős antibakteriális, vírusellenes és gombaellenes. Serkenti az immunrendszert, segíti a sebek gyógyulását, és megöli az antibiotikumra-rezisztens baktériumokat (beleértve az MRSA-t és a több gyógyszerrel szemben rezisztens tuberkulózist), valamint több mint 100 egyéb egészségmegőrző tulajdonságot mutat be.A legmagasabb hatékonyság érdekében a fokhagymát frissen kell fogyasztani És nyers (apróra vágott vagy összetört ,és hagyni kell 5 percig ,hogy a levegő aktiválja a benne lévő hatóanyagokat).

Manuka méz. A Manuka bokor virágaiból és pollenjéből származó Manuka méz hatékonyabb, mint az antibiotikumok által kezelt , nehezen gyógyítható bőrfertőzések. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Manuka méz képes hatékonyan felszámolni több mint 250 klinikai törzs baktériumot, beleértve a rezisztens fajtákat, például az MRSA-t.

Teafa olaj. A teafaolaj egy természetes fertőtlenítőszer, amely bizonyítottan számos bakteriális törzset ölt meg (beleértve az MRSA-t is).

A nemtörődömség és a tudatlanság sajnos életekbe kerülhet.Informálódjon saját egészsége érdekében. Tájékozódjon………………..

 

 Ha tetszett a blogom ,a következő oldalakon ehhez hasonlóakat talál:

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button