Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Szépítőszerek, tanácsok

A face-yoga megfiatalít,megszépít


Face-yoga megfiatalít,megszépít

Botox helyett  Arc-jóga.Az arc-jóga a plasztikai műtéttel ellentétben egyáltalán nem fájdalmas, pénzbe sem kerül és valóban az időnkből is keveset kell ráfordítani,hiszen egy-egy gyakorlat 10 másodpercig tart.
 A gyakorlatokkal az arcbőr feszesebbé tehető, és a grimaszok miatt kialakuló ráncokat is eltünteti.
Gondolom , sokan kíváncsiak vagytok, az Arc-jóga módszer valóban működik-e,  látod a vicces arcokat, amelyeket gyakorolni kell. Amikor elkezdtem gyakorolni  magam a pózokat, egyszerűen csak a saját arcom érdekelt,persze,hogy nekem is különös volt,de fiatalabbnak és jobbnak akartam kinézni. Egy japán Face -Yoga oktató mesélte el ,hogyan alakult élete ,amikor elkezdett komolyan foglalkozni az Arc-jógával  :”…..egyetemen tanítottam a kommunikációt , nagyon szerettem a munkámat. Nem igazán terveztem megosztani a gyakorlatokat valakivel,  szeretettem volna titokban tartani. De sokan  észrevették a változásokat az arcomon, és ez vezetett a pályafutásom változásához. Elhagytam a tanári pozíciómat, férjhez  mentem, és Kaliforniába költöztem. Visszatekintve az Arc-jóga módszer nemcsak megváltoztatta az arcomat, hanem megváltoztatta az életemet.

Amikor 2005-ben elkezdtem arcátképzést tartani Japánban, senki sem gyakorolt ​​Arc-jógát. Jelenleg 5 minősített  oktatóm van Japánban és az USA-ban.

A hosszú történet rövid bemutatásához szinkronizálódás jött létre, és 2006-ban publikáltam első könyvemet a Arc-jógáról. A könyv Japánban jól eladott, majd lefordították kínai, koreai és thai nyelvre. Mivel a gyakorlatok ilyen vizuális hatással voltak , sok figyelmet kaptam. . Felkértek, hogy mutassam be a “tudományos adatokat” a gyakorlatokról. Annak ellenére, hogy a producerek meg voltak győződve arról, hogy a előtte/utána képeket látták.

Az igazság és a tudomány az arc jóga módszere mögött

Volt egy esélyem, hogy a Arc-jóga gyakorlatok előtt / utána  fotózzon egy termográfiai kamerával. A hőképes kamera lehetővé tette az arc jóga hallgatók által küldött sugárzás mennyiségének bemutatását. Három 10 másodpercnyi póz után, láttuk a hőmérséklet növekedését az arcomon.Végül tudományos megközelítéssel bebizonyítottam, hogy az arc jóga gyakorlása fizikai előnyökkel jár!”

az arc-jóga milyen változás hoz a bőrödön
Jobb cirkuláció = fiatalabb arc

Az ember boldogabbnak és pozitívabbnak érzi magát, miután barátaival nevetgélnek,beszélgetnek. Természetesen van egy mentális aspektusa, de amikor keményen nevetsz és sokat beszélsz, levegőt lélegezel a szervezetedbe, és az oxigénáramlás növekszik. A sóhaj viszont nem igazán növeli az oxigénáramlást. A nagyobb oxigénáramlás több tápanyagot jelent a szervezetben, és láthatóvá válik a bőrön előnye. Ugyanez a helyzet az arcodra is. Az arcon lévő oxigénáramlás sokkal sugárzóbb, fiatalosabb bőrt jelenít meg.
 Gyakorlatok után  a test,  erősebb, rugalmasabb és formásabb. Ha nem gyakorolsz, akkor a tested gyengébb és puhább lesz. A gyakorlat növeli az oxigénáramot. Ugyanez a helyzet az arcodra is.

Van egy nagyon jó könyv,amiben  gyakorlatok vannak : 

Reinhold Benz: Arcszépítés

Amikor a krémeket felviszed ,ebben az irányban kell bele maszírozni a bőrödbe.
arc masszázs
Nagyon sokan megfeledkeznek a halántéktól lefele az állkapocsig lévő területről,pedig az is nagyon fontos.Idősödő hölgyeknél megereszkedik ez a bőrfelület,de nem is kicsit.

Ha tetszett a blogom ,a következő oldalakon ehhez hasonlóakat találsz:


What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button