Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Illó olajokkal kapcsolatban

Keringésfokozó illó olaj keverék,püffedt, fáradt lábakra

keringésfokozó illó olaj keverék

Keringésfokozó illóolajkeverék:

5 ml cédrus,
5 ml cédrus,
3 ml rozmaring illóolajat annyi szezámolajba, hogy 100 ml-es keveréket kapj, és ebből 20-20 cseppet kenj a lábakra naponta 1x ,a legjobb este ..

Nagyon értékes lenne ,ha a  nyirok-drenázs masszírozási fogásokat,sikerülne elsajátítanod, melyeket magadon is alkalmazhatsz.

Mielőtt azt gondolnánk, a nyirokmasszázs is a masszőrök listáján megtalálható technikák egyike, el kell árulnunk, hogy nemigen hasonlít a klasszikus masszázsfajtákhoz.

A nyirokmasszázs vagy nyirok-drenázs (limphdrainage) célja vízteleníteni, elvezetni a felesleges folyadékot, a nyirokcsomók körkörös, gyengéd mozdulatokkal történő masszírozásával. A nyirok-drenázs feltalálása egy Emil Vodder nevű masszázsterapeuta nevéhez fűződik, aki az 1930-as években fedezte fel a módszert, ám csak 1936-ban mutatta be azt a nyilvánosság előtt. Míg korábban az orvosok és a masszőrök nem vették komolyan a technikát, ma bizonyítottan hatásos módszer számos betegség kezelésében.

Nagyon sokrétű a nyirokdrenázs alkalmazása. Az egészen általános problémáktól kezdve a súlyosabb betegségek kezeléséig számos panasz esetén alkalmazzák, de csak szakember javasolhatja, és szakember is végezheti.

Az egyszerűbb esetek közé tartozik, ha méregtelenítő kúrához használják, ha a cellulitiszt, a táskás szemeket, az arc duzzadását kezeltetik a segítségével. Migrénes fejfájás vagy allergia, asztma kezelésére használják, de akár az alvászavarok, az idegesség, a koncentráció nehézsége is csökkenthető általa. Segít immungyengeség esetén, a felső légúti fertőzések újra és újra ismétlődésekor. A melléküreg-gyulladás kezelését is kiegészítheti.

Alkalmazzák ízületi gyulladások kezelésére, reuma esetén; akut visszérgyulladás, trombózis esetén; nyálkahártya gyulladások, a gyomor és a bélrendszer problémáinak kezelésére. Igénybe veheti, aki komoly bőrgondokkal küzd. Súlyosabb esetnek számít, ha valakit műtöttek – mellműtét, besugárzás, csonttörés (és csigolyaprobléma) után szintén hasznos. Műtéti hegek gyógyulását gyorsíthatja a nyirokmasszázs, kezelik vele az ödémákat is. Kezelhetők általa a fehérje túltengés miatt kialakult bőrelváltozások, így az ekcéma, a hajhullás, az égés is. A nyirok-drenázs célja a regenerálás, a folyadékegyensúly megtartása.

Ha tetszett a blogom , a következő oldalakon ehhez hasonlóakat találsz:

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button