Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Olvasmányok

A föld pozitív és negatív hatása a szetvezetünkre

Hartmann zónák a lakásban

Több mint 300 ezer ember aurájának mérése alapján megfigyeltük, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többségének a hátterében egy láthatatlan, különös jelenség van. Mindez abból adódhat, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként, vagy munkahelyükön az ülőhelyeik „rossz helyen”, káros földsugárzások felett vannak.
A Hartmann zónák két méterenként ismétlődnek, észak-dél és kelet-nyugat irányban. Szélességük 30 centiméter. Tapasztaltuk, ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen káros földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében gyulladások alakulhatnak ki a szervezetében.
Tapasztaltuk, ha valakinek a teste egy Hartmann csomópont fölé kerül, egy idő után, akár 4-5 év után szívinfarktus ( infarctus myocardii ) is bekövetkezhet.
Megfigyelés: az epilepsziás gyerekek fekhelye általában egy olyan helyen van, ahol a fej alatt egy Hartmann zóna csomópont van. Tapasztaltuk, hogy a Hartmann sávok felett való huzamosabb idejű tartózkodás akut -, és krónikus gyulladásokat idézhet elő és tarthat fenn.
A Hartmann zónától van egy erősebb földsugárzás, a föld mélyén meghúzódó vízerek sugárzása.
A vízerek szélessége lehet 60 – 80 centiméter, sőt akár két méter is. A vízerek 5 – 10 – 30, de akár 80 méter mélyen is húzódhatnak a földfelszín alatt.
Régi megfigyelések arra mutatnak rá, ha a fekhelyünk úgy helyezkedik el, hogy a vízér–Hartmann csomópont az alhasi tájon metszi testünket, úgy méh – petefészek – prosztata – vastagbél daganat is kialakulhat.
Megfigyelésünk, hogy a daganatos betegek gyakran vízér – Hartmann csomópont fölött fekszenek. Méréseinket több mint 300 ezer ember auramérése alapján egy térképrendszerbe foglaltuk, publikáltuk. Több mint harminc helyzetben mutatjuk be, milyen földsugárzásokat találtunk bizonyos betegségek hátterében.

Tapasztalatunk szerint a hosszanti vízér felett tartózkodók jellemzője a leukémia – Parkinson kór – scleroris multiplex – gyomorvérzés – érszűkület ( arteriosclerosis ) – PCP – izületi gyulladás ( arthritis ). Megfigyeltük, hogy a Hartmann csomópontok felett gyulladások fordulnak elő, míg a vízerek felett tartózkodóknál,  a  hosszan tartó, komoly, krónikus betegségek.
  Magyarországot a statisztikákban első helyre sorolják az öngyilkosságok elkövetése terén. Méréseink, több mint 60 öngyilkosságot elkövetett személy esetében arra mutattak rá, hogy az öngyilkos emberek fekhelyén, a fej alatt mindig egy vízér csomópont helyezkedett el. Depresszióval kezdődnek, lelki terhek nyomásával folytatódnak, majd öngyilkossághoz vezethetnek, ezek a nagyon komoly energiazavarok.
Nos, amennyire egyszerű lenne a kérdés megválaszolása a középkor embere számára, annyira hihetetlennek tűnik a magyarázat a mai kor emberének. A radiesztézia– magyarul: sugárérzékelés, mára szinte teljesen eltűnt az építészetből. Ma többnyire véletlenszerűen választják ki a több generációt is kiszolgáló épületek helyét, elfeledkezve azokról az eredményekről, amit középkori kollégáik felhasználtak.
Több száz éves templomaink jelentős része ugyanis az akkori radiesztéták, a Táltosok, a mágusok utasításait követve épültek fel, megkeresve azokat a pozitív földsugárzásokat, amelyek jótékony hatását még ma is érezhetjük.
A pozitív földsugárzás figyelmen kívül hagyásával – persze, mondhatnák a kétkedők – legfeljebb a varázsukat veszítik el ezek a helyek. De a káros, negatív sugárzás észre nem vételével, ugyanakkor (ezt több ezer regisztrált eset is bizonyítja) saját és szeretteink egészségét, életét tehetjük kockára.
Földünk belsejében lévő hatalmas energiatömeg, az izzó magma egyik vetülete az a geopatikus sugárzás, amely egy négyzethálót alkotva húzódik meg földünk felszínén. Ma a világ ezt a sugárzást első publikálójáról elnevezve, Hartmann zónaként ismeri. Megfigyeltük, ha egy Hartmann zóna huzamosabb ideig, évekig éri az emberi testet, például egy fekvőhely alatt halad át, a találkozási ponton hamarosan gyulladásos, allergiás és más betegségek alakulnak ki. Ezek nagy részét természetesen az orvosi kezelés is rendbe hozhatja.

 Ha tetszett a blogom a következő oldalakon hasonlóakat találhatsz:

What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button