Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Tisztítószerek sk

Toailette pezsgő tabletta házilag,ami kíméletes a környezetünkre

wc pezsgő tabletta házilag

wc pezsgő tabletta

 

WC  pezsgő tabletta :vízkő ellen,illatosít,fertőtlenít és ami a legfontosabb ,hogy környezetbarát

Nem elég tudatosan ,egészségesen étkezned és az E betűs adalékanyagokat figyelni a csomagoláson, azt is meg kell nézned, hogy mit kensz fel a bőrödre vagy éppen milyen tisztítószerrel takarítasz.Legtöbben elképzelni sem tudjuk, mennyi vegyszert juttatunk a szervezetükbe azzal, ha kimosunk egy pólót vagy épp egy tisztítószeres ronggyal letörlünk egy asztalt.Azt, hogy a hypo veszélyes az egészségre talán nem kell részleteznünk, hiszen köztudott tény. Na de mi a helyzet a többi tisztítószerrel?

Sokan először az ablaktisztót cserélik le természetes szerre, majd a fürdőszobai takarítás során vetik be az ecetet és a szódabikarbónát, ám a WC-tisztító tabletták,gélek lecseréléséig hosszú az út . A reklámok által sulykolt teljes baktériummentesség és a sterilitás ellenére valójában bőven elegendő, ha egyszerűen tiszta a WC,na és az egész lakás,(de ne vigyük túlzásba).Ezt pedig környezetbarát, természetes szerek használatával is elérheted.Ma már nagyon sok háziasszony ,hála a Jó Istennek időt szán a házitisztítószerek,krémek stb elkészítésére,hiszen minden amit használunk környezetünkbe kerűl,amit ha nem természetes anyagokkal készítünk megmérgezi vizünket és földünket.

Az itt található pezsgő tabletta recept,megakadályozza, illetve eltávolítja a kemény víz és a rozsda lerakódása által okozott foltokat, valamint biztosítja, hogy a WC csésze tiszta és kellemesen illatos maradjon.

Íme a pezsgő tabletta recept

Hozzávalók:

1½  csésze szódabikarbonat

½    csésze citromsav

½    csésze kukorica keményítő

20   csepp levendula illóolaj

20   csepp narancs    illóolaj

20   csepp citrom illóolaj

20   csepp teafa illóolaj

Amikor a citromsavat és a szodabikarbonát-ot
összekeverjük ajánlatos az orvosi maszk használata

 Tehát összekeverjük a citromsavat és a szodabikarbonátot és a kukörica keményítőt.Az
illóolajokat egy kevés vízzel vegyítve egy spry flakonba töltjük.
Amikor a száraz anyaghoz adagoljuk az illóolajos vizet ,nagyon óvatosan tegyük,nehogy túlpezsegjen. Alaposan össze dolgozzuk.
Majd szilikon formába tömködjük,hagyjuk hogy megszilárduljon.Azután,hogy kőkeménnyé vált ,kinyomkodjuk a formából a pezsgő tablettákat, folpackba csomagoljuk egyenként ,vagy egy jól zárható üvegbe tesszük.

Ragyogó tisztaság, még a nehezen hozzáférhető helyeken is.Használata nem szennyezi a környezetet, teljesen lebomlik.Sok sikert a munkához.

Remélem tetszett a blogom,máskor is ellátogatsz oldalamra,ahol sok praktikus,fontos dolgokat találsz.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close