Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Posts
Pages
close
Download Android App
Mohon Aktifkan Javascript!Enable JavaScript

Egészség

Kemoterápiát megszégyenítő négyesfogat…


Kemoterápiát megszégyenítő négyesfogat

 

A B17 vitamin ( laetril, amygdalin) azon tulajdonsága, hogy a rákos sejteket úgy pusztítja el, hogy az egészséges sejteket érintetlenül hagyja. Ez pedig nincs mese, a kemoterápiát jóformán teljesen megszégyeníti. Egyébiránt teljes képtelenség még az is, hogy a kemoterápia szóban egyáltalán még szerepel a “terápia” elnevezés. Nincs semmi terapeutikus abban,  ahogy az embereket  mérgekkel fecskendezik tele. Ezek aztán válogatás nélkül megölnek minden sejtet, tekintet nélkül arra, hogy a sejt egészséges vagy rákos.
 A B17 vitamin 4 részből áll, melyek közül kettő a glükóz, a harmadik a benzaldehid és a negyedik a cianid.
  A “cianid” puszta említése általában enyhe sokkot okoz az emberekben, mert egy jól ismert méreg. Ugyanakkor a cianid és benzaldehid nem szabad molekulák. Természetesen kötött állapotban vannak más molekuláris képződmények kötéseiben. Valójában sok élelmiszer- beleértve a B12-vitamint- tartalmaz cianidot, de fogyasztása biztonságos, mert a cianid egy másik molekula részeként van jelen.

 És most jön a zseniális rész: a rákos sejtek egy olyan enzimet tartalmaznak, amely az egészséges sejtekben nincs meg. Ez a béta-glükozidáz, az úgynevezett “felszabadító enzim”. Ez az enzim szabadítja fel a benzaldehidot és a cianidot, így pusztítva el a rákos sejteket. És itt a még hihetetlenebb része a történetnek. Az egészséges sejtekben van egy ú.n. rodanáz enzim, ami “elkapja” a szabad cianid molekulákat és ártalmatlanná teszi őket oly módon, hogy kénnel kapcsolja össze őket. Azáltal, hogy a cianid rodanázhoz kötődik, cianát lesz belőle, amely egy semleges anyag. A rákos sejtek nem tartalmaznak elegendő ként ehhez!
 Egy másik szempont, ami fenomenális természetes megoldás a rák gyógyítására az, hogy a laetril vagy B17 vitamin, 2 rész glükózt tartalmaz. A ráksejteket nem oxigén élteti  mint a normális sejteket, amelyek (aerob) környezetben élnek, hanem a cukor erjesztése által növekednek,(anaerob) környezetben. Mivel az amigdalin 2 glükóz molekulát tartalmaz, a ráksejtek ” örömmel” metabolizálják azt. Ez pontosan ugyanaz az elv, amely alapján a bőrön át felszívódó B12 vitamin is működik.
Legjobb természetes forrása a sárgabarack magja. Az alma magja is tartalmazza, de koncentrációja a sárgabarackmagban a legmagasabb.
A laetril viszont nem csupán az egyedüli és legkülönlegesebb természeti forrásunk a rák gyógyítására.

A gyömbér egy csodálatos széles spektrumú gyógyító növény.
Nagyon sok jó tulajdonsága van ,de most én szeretnék kitérni a rák elleni  harcra a gyömbérrel. 
  A gyömbér elpusztítja az 5-LO enzimet, amely nélkül a prosztata rákos sejtek pár órán belül meghalnak. Egyik komponense bebizonyítottan képes lelassítani vagy megállítani többféle rák metasztázisát (rákos sejtek áttevődését).
Néhány onkológus gyömbér kivonattal egészíti ki saját mérgező terápiáját, lerövidítve a betegek kemotól vagy sugárzástól való szenvedését.
 A csernobili és fukushimai nukleáris katasztrófák után azt is jó tudni, hogy a gyömbér jelentős sugárvédelmet nyújt sejt szinten.  Szeretnék megosztani egy tea receptet ami még inkább rendkívűl hatásosan bevethető a rák ellen Felforralunk 1 l vizet diónyi nagyságú gyömbért meghámozunk,felszeleteljük hozzá adjuk a vízhez,majd 1 kk fekete köménnyel felfözzük,10 percig fözzük,majd 10 percet állni hagyjuk,és elfogyasztjuk. Naponta fogyasztva.
 Tehát a gyümbér :rákölő, immunrendszer erősítő , krónikus fájdalom enyhítő és
komoly figyelmet kap a rák gyógyításában is.

A kurkumin már keletkezésükkor lemészárolja a rákos sejteket.
Texasi MD Anderson Cancer Center kutatói,teljesen rácsodálkoztak a kurkumin azon képességére, hogy képes megkülönböztetni a rákos és a normál sejteket és apoptózist (sejthalált előidézni) a rákos sejtekben, közben valójában elősegítve az egészséges sejtek  jobb sejtszintű metabolizmusát.

Az alkálisó (CsCl-Céziumklorid)
Az alkálisó a szervezet részére egy csalfa vegyület ,a sejtek szempontjából káliumnak látszik. A sejtek a káliumpumpa veszik fel a tápanyagokat ,tehát a kálium létfontosságú anyag a sejtek müködéséhez ,a daganatos sejtek a normális sejtekhez képest 18-20 -szor több káliumot vesznek fel ,mert ez szükséges a növekedésükhöz.
Amikor megérkezik az alkálisó a daganatos sejtek azonnal beszippantják,hogy megkezdjék a táplálkozást.Az egészséges sejtek 1-2 molekula alkálisót,míg a daganatos sejtek 18-20 molekula alkálisót szívnak be,csakhogy ezután a tápanyag beáramlása nem indul meg a sejtekbe,mert hibás a kálium- pumpa, ugyanis az alkálisó nem tudja bejuttatni a sejtekbe a tápanyagot.,ezért az egészséges sejtek kiköpködik magukból a Céziumkloridot és megpróbálnak felvenni káliumot ,mert éheznek.
1-1,5 órával később a beteg beveszi a hiányzó káliumot ami szüséges az egészséges sejteknek,de ezzel szemben a daganatos sejtek ,mivel telítődtek nem tudnak káliumot felvenni ,tovább éheznek.Ezt mindennap meg kell ismételni és 15-20 nap alatt a daganatos sejtek elpusztulnak (hurráááá).Pusztulásuk nem okoz semmi problémát ,mert úgy távoznak a szervezetből ,mint az elöregedett sejtek.

Ezeken az oldalakon hasonló anyagokat találsz:
What’s your Reaction?
Love
0
Love
Smile
0
Smile
Haha
0
Haha
Sad
0
Sad
Star
0
Star
Weary
0
Weary
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button